Photothema fotoworkshops & reizen

Leer (nóg beter) fotograferen met de fotocoaches van Photothema

De Photothema fotocoaches helpen je een flinke stap verder met hun persoonlijke aanpak. Of je nu geen, weinig of veel ervaring hebt met fotograferen, van smartphone tot full frame: bij ons ben je van harte welkom.

Privé, klein groepje, op locatie of online

Kies voor een individuele fotoworkshop of samen met anderen in kleine groepen. We geven fotoworkshops online, maar ook op locatie in Zeeuws-Vlaanderen.

Photothema Agenda
Workshops op aanvraag

De 5 zekerheden van Photothema

Fotoworkshops kun je overal boeken, maar niet iedere fotograaf is ook een goede fotografiedocent of fotocoach. Bij ons kun je rekenen op de volgende zekerheden:

1. heldere uitleg
2. persoonlijke aandacht
3. uitgebreide camera-kennis
4. plezier in ons werk
5. onafhankelijk advies

Een goed begin is het halve werk

Wil je leren hoe je camera werkt, en welke instellingen je nodig hebt om goede foto’s te maken? Start dan met een goede workshop camera-instellingen in Hulst of onze online basiscursus.

Een fotograaf is nooit uitgeleerd

Photothema biedt verschillende mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te verdiepen. Een mooi voorbeeld hiervan in onze online cursus compositiestijlen, waarin je 20 manieren leert om sterke composities te maken. We geven deze cursus ook in de vorm van een compacte fotografieweek.
Als je op zoek bent naar begeleiding op maat gedurende een langere tijd én uitstekende feedback op je foto’s, dan is – online – fotocoaching misschien wel wat voor jou. Samen met Photothema maak je je eigen cursus van 8 of 20 uur.

Compositiestijlen
Fotocoaching

Goed om te weten

  • Kleine groepen met 1-6 deelnemers.
  • Twee begeleiders bij groepjes groter dan vier.
  • We geven de workshops op het moment dat jij kunt, dus ook in de avonduren en in het weekend.
  • Zonder kosten en tot kort voor aanvang kun je een les of workshop annuleren.

Uitgelicht

Fotobewerking: een essentieel onderdeel van de fotografie

Het bewerken van foto’s is – net als vroeger de donkere camera – niet weg te denken uit de moderne fotografie. Onze lessen in fotobewerking zijn altijd een-op-een.

Workshops fotobewerking

Photothema is er voor jou

Fotocoaches Anton en Laurien vormen sinds 2008 het hechte team van Photothema. Onze inzet: jou als liefhebber van fotografie het gereedschap en zelfvertrouwen geven om de foto’s te maken die jij voor ogen hebt. We denken met je mee en komen met oplossingen.

Maak kennis met fotocoaches Anton en Laurien

Vragen? Wij horen ze graag!

Heb je vragen over een workshop, kun je iets niet vinden, of heb je specifieke wensen? Je kunt ons altijd mailen of bellen.

Contact