Workshop Nachtfotografie & Bewerken

Wanneer:
27 december 2019 @ 17:00 – 21:00
2019-12-27T17:00:00+01:00
2019-12-27T21:00:00+01:00
Waar:
Photothema
Kosten:
€ 165
Boek een Workshop Nachtfotografie & Bewerken met Anton Harfst voor het maken (en editen) van indrukwekkende nachtfoto’s zonder ruis

Voor wie: fotografen, amateur of professional, die nachtfotografie beheersen, maar die een stap willen maken in de techniek om mooie, schone fotobestanden te krijgen; je fotografeert in RAW.
Aantal deelnemers: 2-6
Duur: 4 uur
Prijs: € 165 inclusief presentatie over nabewerking, tutorial opname en nabewerking, soep met brood

Boek je samen met iemand anders, dan krijgen jullie 10% korting op de factuur

Wat heb je nodig

Voor een geslaagde sessie nachtfotografie neem je het volgende mee:

  • Camera
  • Goed statief
  • Minstens 1 opgeladen reserve-accu (doordat de sluiter lang openstaat, kost nachtfotografie vaak veel stroom),
  • Camerahandleiding
  • Bij kans op regen: paraplu, cameraregenhoes,
  • Voldoende ruimte op je geheugenkaartje.

Locatie workshop nachtfotografie & bewerken

Het eerste gedeelte van deze workshop vindt plaats bij Photothema in de Pijp, Amsterdam, Daarna gaan we samen fotograferen we op een fotogenieke plek in Amsterdam.

Workshop nachtfotografie annuleren of verzetten

Bij Photothema kun je een fotoworkshop altijd één keer kosteloos verzetten (minimaal 24 uur van te voren). Voor annulering verwijzen we naar onze algemene voorwaarden.

Workshop nachtfotografie & bewerken: tijdens het fotograferen al bedenken hoe je gaat editen

De basisbeginselen van nachtfotografie heb je wel onder de knie, maar welke behandeling hebben je nachtfoto’s nou nodig om tot een echt aansprekend resultaat te komen? En waar moet je – al tijdens het fotograferen – rekening mee houden? In deze workshop nachtfotografie leer je hoe je hoogwaardige nachtfoto’s kunt maken met een mooie doortekening, een goede balans tussen licht en donker en verbluffend weinig ruis. En dat onder slechte lichtomstandigheden. Zonder nabewerking krijg je dit echter niet voor elkaar.

Zo maak je hoogwaardige nachtfoto’s zonder ruis

De workshop nachtfotografie & bewerken is dan ook een workshop waarbij fotograferen en afwerking van het beeld met software hand in hand gaan. Na het praktijkgedeelte op straat leggen we tijdens de presentatie stap voor stap uit hoe je tot schone, goed doortekende nachtfotobestanden komt. Thuis kun je de receptuur van de schone nachtfotobestanden nog eens nalezen in de uitgebreide tutorial die je na afloop van de masterclass door Anton toegestuurd krijgt.

 

Content | Menu | Access panel