Rondje Deltawerken | workshop op locatie

  • De strijd tegen het water als fascinerende fotografisch onderwerp
  • Genieten van het Zeeuwse landschap
Visserij op rondje Deltawerken
Visserij op rondje Deltawerken
Visserij op rondje Deltawerken
Categorieën:
Fotograferen tussen de Maeslantkering

Rondje Deltawerken | workshop op locatie

Wanneer? 28 mei 2021
Aantal deelnemers 2-4
Plaatsen beschikbaar 2
Prijs € 150

Boeken

Focus

Deltawerken: indrukwekkende elementen in het landschappen

Photothema neemt je mee op een fototrip van een volle dag, waarbij je de strijd tegen het water in je foto’s vastlegt. Laurien is geboren en getogen in Zeeland en vertelt je ook de verhalen achter het fotogenieke landschap.

De route – met eigen auto – start in Hoek van Holland langs de Nieuwe Waterweg en eindigt in het vissersdorpje Colijnsplaat. Onderweg stoppen we onder andere bij een eenzaam overgebleven toren van een verdronken dorp, bij de Oosterscheldekering en op plekken, waar dijkdoorbraken hun sporen in het landschap hebben achtergelaten.

Landschapsfotografie staat centraal op ons rondje Deltawerken; we dragen verschillende compositiestijlen aan waarmee je het landschap krachtig in beeld kunt brengen.

Reviews

Programma

Hoe ziet deze dag eruit?

We starten om 10 uur bij het Keringhuis in Hoek van Holland.* Daarna pakken we de veerpont over de Nieuwe Waterweg en rijden richting Zeeland. We nemen op de route langs de Deltawerken steeds voldoende tijd om op iedere plek te fotograferen en rijden daarna door naar een volgende plek.  Afhankelijk van het weer en de mogelijkheden, kiezen we voor een picknick of lunchen we ergens binnen. Om 18 uur sluiten we de dag af bij de Zeelandbrug.

*Zodra de groepjes weer wat groter mogen én de musea open, krijgen we hier een privé-rondleiding tussen de indrukwekkende armen van de stormvloedkering.

Praktische Informatie

Op deze fotodag is het Photothema corona-protocol van toepassing.

Prijs

€ 150
  • Begeleiding door twee fotografen
  • Online fotobespreking achteraf (datum en tijd in overleg met de deelnemers)

Niet inbegrepen:

Vervoer, eten en drinken

Meenemen

  • Camera en lenzen
  • Statief
  • Regenhoes
  • Stevige schoenen
  • Eten en drinken voor onderwerg

Begeleiding

Het rondje Deltawerken wordt begeleid door de fotografen Anton Harfst en Laurien van den Hoven.

Niveau

Deze fotodag is geschikt voor alle camera’s en alle niveaus. De begeleiding door Anton en Laurien is afgestemd op ieders camera en ervaring.

Bijzonderheden

Annuleren of verzetten van het Rondje Deltawerken

Op deze workshop zijn de voorwaarden van onze eendaagse workshops van toepassing. Je kunt deze workshop kosteloos annuleren tot 48 uur voor de start van de workshop. Binnen 48 uur voor aanvang kosteloos annuleren kan ook, maar dan alleen als door de overheid genomen maatregelen je deelname verhinderen.

Meer informatie

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.