fbpx
Fly drive Griekenland voor fotografieliefhebbers

Fly drive Griekenland voor fotografieliefhebbers

Fly drive op de Peloponnesos

Naast de groepsreizen kun je nu ook een fly drive Griekenland bij ons boeken. Met een uitgebreid fotografiepakket met locaties, routes en tijden. Als je onderweg problemen hebt, helpen we je graag! Want ook de begeleiding maakt deel uit van je reispakket. Na een online ontmoeting passen we de reisinformatie aan op jouw favoriete onderwerpen. Achteraf kun je via een online fotobespreking terugblikken op je reis en geven we je graag feedback op je foto’s. 

Fly drive Griekenland buiten de gebaande paden

Hoge bergen, ongerepte natuur, fascinerende opgravingen en prachtige stranden: op de Peloponnesos vind je het allemaal. Het schiereiland is een heerlijke bestemming voor liefhebbers van fotografie, cultuur, natuur en wandelen. En het is er een stuk rustiger dan op de meeste eilanden. Je bevindt je hier al snel buiten de gebaande paden.

 

Peloponnesos - kaart fotoreis Griekenland

8-daagse fly drive Griekenland

Vanaf € 895

Ontdek de mooiste plekken in de vallei van Sparta vanuit een heerlijk hotel in een authentiek dorp. Een fly drive in Griekenland met makkelijke wandelingen, fotogenieke dorpen, indrukwekkende vergezichten en een kennismaking met de Griekse keuken op haar best.

Je reisgids bevat gedetailleerde informatie over fotolocaties en de beste tijden om er te fotograferen. En je kunt onderweg een beroep doen op een fotograaf van Photothema.

Meer informatie en boeken

Extra modules fly drive Griekenland

Je kunt je deze fly drive fotoreis uitbreiden met extra modules. Boeking is afhankelijk van onze beschikbaarheid. Vanaf € 25.

Urban exploring* fotoworkshop – 3 uur
Je gaat op pad met een van onze fotografen om te fotograferen in verlaten huizen en een oude meelmaalderij. We laten je zien hoe je deze intrigerende locaties goed in beeld brengt.

Urban exploring* dagworkshop
Fotograferen op urbex-locaties met fotograaf Anton Harfst. Voor deze workshop van een hele dag stemmen we af op welke urbex-locaties (woonhuizen, treinstation, oude fabriek) je graag wilt fotograferen.

Fotobepreking – 45 minuten
Plan aan het begin van je reis een fotobespreking in met fotograaf Anton Harfst; de tips en aanwijzingen kun je de rest van je reis gebruiken om met nog mooiere foto’s thuis te komen.

BEL ME NU
+
Bel mij!