fbpx

Camera-instellingen na vervangen camera

Camera vervangen of behoefte aan een opfriscursus? Volg dan een individuele workshop camera-instellingen.

Voor wie: als je een camera hebt ingeruild voor een andere camera, bij de overstap van een cropcamera naar full frame (of andersom), bij de switch van een systeemcamera naar een spiegelreflex camera (of vice versa) of als je een korte opfriscursus wilt
Wanneer: op afspraak
Duur: 2,5 uur
Prijs: € 125

Een-op-een workshop om de functionaliteiten van je nieuwe fototoestel snel onder de knie te krijgen

* Je nieuwe camera met goed opgeladen batterijen en een lege geheugenkaart
* Pen en papier

Iedere camera en fotograaf is anders, dus ook de informatie die wij geven. Het is handig om aantekeningen te maken van de instellingen en aanwijzingen die voor jou van belang zijn, zodat je dat achteraf na kunt lezen.

Vul het onderstaande formulier in en geef aan welke dag en tijd jou het beste uitkomt. we nemen snel contact op om de workshop in te plannen.

Workshop camera-instellingen bij vervanging camera

Voor deze workshop gaan we er vanuit dat je bekend met de basisinstellingen. De workshop richt zich op het snel ontdekken van de mogelijkheden van je nieuwe camera.
  • Geef de dag en tijd van je voorkeur aan. Wij bevestigen zo snel mogelijk of we beschikbaar zijn.
  • Ontvang 1-2 keer per maand onze nieuwsbrief.

De workshop wordt gegeven bij Photothema, Ceintuurbaan 314-I in de Amsterdamse wijk de Pijp. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar. Trams 3,12 en 24 en metro 52 stoppen 150 meter. 

Voor het verplaatsen van deze workshop op aanvraag brengen wij € 15 administratiekosten in rekening. Laat ons minimaal 24 uur van te voren weten dat je de workshop wilt verzetten.

Zie ook Photothema voorwaarden

Camera vervangen? Krijg je nieuwe toestel snel onder de knie

Als behoorlijk geroutineerde amateur-fotograaf schuif je niet snel aan bij een cursus of workshop camera-instellingen. Toch kan zo’n cursus handig zijn als je een andere camera hebt gekocht en je snel de ins en outs van het toestel onder de knie wilt krijgen. In een individuele workshop van 2,5 uur neemt fotograaf Anton Harfst de specificaties van de camera met je door. Hij laat je zien welke verschillen er zijn met je vorige camera en wat dit betekent voor je manier van fotograferen. Tijdens de workshop gaan jullie samen naar buiten voor een korte fotoshoot. De gemaakte foto’s worden gebruikt in het tweede deel van de workshop.

Stap je over van een compact camera naar een mirrorless of spiegelreflex camera, kies dan voor de workshop camera-instellingen van een dag. Weet je niet zeker welke workshop camera-instellingen voor jou geschikt is, neem dan even contact met Anton op.
Ben je nog aan het twijfelen welke camera je wilt aanschaffen? Ook dan kun je bij Anton terecht voor advies!

Waar liggen de verschillen?

De ontwikkelingen op camera-gebied gaan razendsnel. Wijzigingen in iso-bereik, kleurdynamiek en belichtingsmethoden vragen om een andere manier van fotograferen. Ook als je overstapt van een cropcamera naar een full frame zul je anders te werk moeten gaan. Fotograaf Anton Harfst zoekt voorafgaand aan de workshop uit welke verschillen er zijn tussen je oude en je nieuwe fototoestel.

Content | Menu | Access panel