fbpx

Fotosafari Amsterdam

Leuke en leerzame workshop van 3 uur voor iedereen die beesten graag scherp op de foto zet. Vanaf €110 inclusief toegang Artis.

Voor wie: de fotosafari Amsterdam is geschikt voor alle niveaus en camera’s
Wanneer: zie agenda (op andere dagen op aanvraag)
Duur: 3 uur
Aantal deelnemers: 1-6
Prijs: € 110 per persoon inclusief consumptie en toegang Artis
Privé-workshop: € 165

10% korting bij aanmelding van minimaal 2 deelnemers
Artis Fotosafari Amsterdam

Ga goed voorbereid op een echte fotosafari

Fotograferen in de dierentuin is een feest én een hele uitdaging. Wil je prachtige en vooral scherpe foto’s leren maken van leeuwen, apen of krokodillen? Ga dan een ochtend of middag op stap met een van onze fotografiedocenten.

Bovendien is deze fotosafari een prima oefening voor iedereen die echt op safari gaat!

Je krijgt van ons een bevestiging van de datum met informatie over de fotowandeling en de factuur met de betalingsgegevens. Voor deze fotoworkshop geldt geen minimum aantal deelnemers.

Deze fotosafari vindt plaats in Artis, Plantage Kerklaan 38-40 in Amsterdam. Vanaf Amsterdam Centraal Station vertrekt lijn 14 en stopt op halte ARTIS. Tramlijn 7 en 19 stoppen op het Alexanderplein, op loopafstand van ARTIS. Het dichtstbijzijnde metrostation is Waterlooplein. Hiervandaan is het tien minuten lopen naar de ingang.

De fotosafari is geschikt voor fotografen die slecht ter been zijn. In Artis zijn desgewenst ook rolstoelen te huur (zorg dan zelf wel voor een begeleider). Er zijn gehandicaptenparkeerplaatsen bij de ingang en de toiletten zijn rolstoeltoegankelijk.

Bij Photothema kun je de fotosafari altijd één keer kosteloos verzetten (minimaal 24 uur van te voren).

Photothema Voorwaarden

Fotosafari Amsterdam: zowel voor beginners als gevorderden

De fotoworkshop overdag is geschikt voor beginners en gevorderden. De workshop wordt aangepast aan de kennis, ervaring en het toestel van iedere deelnemer. Alle goed instelbare digitale camera’s zijn welkom, maar analoog kan natuurlijk ook. In de zomermaanden vinden er ook avondworkshops in Artis plaats. Deze zijn vooral geschikt voor gevorderde fotografen, omdat die bekend zijn met de instellingen van hun camera en die heb je zeker nodig als het gaat schemeren.

Onderwerpen fotoworkshop

  • Scherpstellen en belichten
  • Fotografeer dieren in hun omgeving
  • Hoe fotografeer je de beesten achter gaas zodat je het gaas niet of nauwelijks ziet
  • Fotograferen van dieren achter glas, maar dan zonder vervelende spiegelingen
Content | Menu | Access panel