Fotowandeling Amsterdam

De fotowandeling Amsterdam is prima te gebruiken om je fotografie en het instellen van je camera weer even op te frissen. Heb je je camera al in de vingers? Dan is de fotowandeling een goede manier om Amsterdam te ontdekken.

Voor wie: de fotowandeling Amsterdam is geschikt voor alle niveaus en camera’s
Wanneer:  zie agenda (op andere dagen op aanvraag)
Duur: 3 uur
Aantal deelnemers: 1-4
Prijs: € 95 per persoon inclusief consumptie
Privé-wandeling: € 150

Fotowandeling boeken

10% korting bij aanmelding van minimaal 2 deelnemers

Praktische informatie fotowandeling Amsterdam

okt 17 @ 13:00 – 16:00
  Ontdek bekende, maar ook veel onbekende plekjes met een lokale fotograaf in hartje Amsterdam. Met handige tips en een kopje koffie onderweg! Max. 4 deelnemers Begeleidende fotograaf: Anton Harfst of Laurien van den Hoven[...]
okt 24 @ 13:00 – 16:00
  Ontdek bekende, maar ook veel onbekende plekjes met een lokale fotograaf in hartje Amsterdam. Met handige tips en een kopje koffie onderweg! Max. 4 deelnemers Begeleidende fotograaf: Anton Harfst of Laurien van den Hoven[...]

Je krijgt van ons een bevestiging van de datum met informatie over de fotowandeling en de factuur met de betalingsgegevens. Zodra je betaling binnen is, is de boeking definitief. Voor deze fotowandeling geldt geen minimum aantal deelnemers.

De fotowandeling Oud-Amsterdam vindt plaats in het hart van de stad. Verzamelpunt is het standbeeld van Wilhelmina op het Rokin. De fotowandeling eindigt bij het Centraal Station.

De fotowandeling Oud-Amsterdam is toegankelijk voor fotografen in een rolstoel.

Bij Photothema kun je een ingeplande fotowandeling altijd één keer kosteloos verzetten (minimaal 24 uur van te voren). Voor het verzetten van de wandeling op aanvraag brengen we € 15 administratiekosten in rekening.

Annuleringsvoorwaarden

Hi Anton, Bedankt voor de les vandaag! Was erg interessant. En weer nieuwe stukje Amsterdam leren kennen 🙂
Tarro, 12 augustus 2019

Gisteren (21 maart 2019) heb ik een fotoworkshop "stads- en straatfotografie" gehad van Anton. Ondanks het grijze weer was het een heel geslaagde dag. Anton weet echt alles van en over fotografie en daarnaast ook nog eens prettig in de omgang. Zelfs na de workshop kreeg ik nog extra informatie per mail toegestuurd. Dank Anton! Kortom, een echte aanrader!  Max H.

Meer besprekingen

Amsterdam Oudezijds

Ten oosten van het Rokin en de Dam ligt het oudste stukje van de stad met prachtige grachten, bruggen en monumentale panden als de Waag, de Oude Kerk en de Zuidertoren. Tijdens de fotowandeling kom je ook nog eens van alles te weten over de rijke geschiedenis van grachten en gebouwen, want fotograaf Anton Harfst kan heerlijk vertellen over zijn eigen stad.

Content | Menu | Access panel