fbpx

Workshop camera-instellingen

Tijdens deze praktische workshop camera-instellingen leer je in een dag de vijf belangrijkste instellingen van je fototoestel kennen.

Voor wie: beginners met een instelbare, digitale camera
Wanneer:  zie agenda (op andere dagen op aanvraag)
Duur: 6 uur
Aantal deelnemers: 1-4
Prijs: € 139 per persoon inclusief koffie/thee, lunch en een handige pdf
Privé-workshop: € 250

10% korting bij aanmelding van minimaal 2 deelnemers

Praktische informatie workshop camera-instellingen

jun 13 @ 10:00 – 16:00
Tijdens de praktische workshop camera-instellingen leer je in een dag de vijf belangrijkste instellingen van je fototoestel kennen. Locatie: Photothema, Amsterdam Prijs: € 139 inclusief lunch en uitgebreid naslagwerk Aantal deelnemers: 1-4 Begeleidende fotograaf: Anton Harfst[...]
jun 20 @ 10:00 – 16:00
Tijdens de praktische workshop camera-instellingen leer je in een dag de vijf belangrijkste instellingen van je fototoestel kennen. Locatie: Photothema, Amsterdam Prijs: € 139 inclusief lunch en uitgebreid naslagwerk Aantal deelnemers: 1-4 Begeleidende fotograaf: Anton Harfst[...]

De workshop camera-instellingen wordt gegeven bij Photothema, Ceintuurbaan 314-I in de Amsterdamse wijk de Pijp. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar. Trams 3,12 en 24 en metro 52 stoppen 150 meter. 

Tijdens de workshop ga je met Anton fotograferen in de directe omgeving.

* Instelbare compact, systeem of spiegelreflex camera met goed opgeladen batterijen en een lege geheugenkaart
* Pen en papier

Iedere camera en fotograaf is anders, dus ook de informatie die wij geven. Het is handig om aantekeningen te maken van de specifieke instellingen en aanwijzingen die voor jou van belang zijn, zodat je dat achteraf na kunt lezen. Je krijgt daarnaast ook onze uitgebreide pdf mee.

We bevestigen de datum en zenden je de factuur zsm na ontvangst van je boeking.

Je kunt een ingeplande workshop (keuze uit de Photothema Agenda) één maal kosteloos verzetten, op voorwaarde dat je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van de workshop doet. Wil je nogmaals verzetten, dan brengen wij administratiekosten van € 15 in rekening.
Het verzetten van een ingeplande privé les is gratis, mits je dit minimaal 24 uur voor aanvang van de les doet. Daarna brengen wij de les in rekening.
Voor het verplaatsen van een workshop camera-instellingen op aanvraag brengen wij standaard € 15 administratiekosten in rekening. Ook hier geldt de voorwaarde dat je minimaal 24 uur van te voren moet laten weten dat je de workshop wilt verzetten.

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als  je de fotoworkshop verzet en bevestig dit schriftelijk (sms, whatsapp of email).
Photothema Voorwaarden

Highlights workshop camera-instellingen

  • Basisworkshop fotografie: belangrijkste instellingen en compositie
  • Kleine groep met maximaal 4 deelnemers
  • Combinatie van theorie en praktijk
  • We bekijken je foto’s tussendoor op een beeldscherm, zodat je meteen het effect van bepaalde instellingen ziet
  • Digitaal naslagwerk

Leer de vijf belangrijkste camera-instellingen

  • Programmastand in plaats van Auto
  • Belichten
  • ISO instellen
  • Witbalans gebruiken en instellen
  • Scherpstellen
 Ben jij een fotograaf met ervaring en wil je graag de instellingen van je nieuwe camera snel onder de knie krijgen of je geheugen weer even opfrissen? Kies dan voor een individuele workshop camera-instellingen van 3 uur.
Content | Menu | Access panel