fbpx

Workshop nachtfotografie

Ontdek de kleurrijke wereld van de avond en de nacht

Op zoek naar een goede workshop nachtfotografie? Bij Photothema heb je de keuze uit vier verschillende workshops nachtfotografie: van beginnende nachtfotografie tot masterclass. De workshop met een vind je ook terug in de Photothema Agenda. Workshops zijn ook op aanvraag te boeken. Let op: ook voor de basisworkshops gaan we ervan uit dat je weet hoe je iso en diafragma in moet stellen in je camera. Doe je dit eigenlijk nooit, volg dan eerst een workshop camera-instellingen.

Iedere workshop telt maximaal 6 deelnemers. Bij 5-6 deelnemers zijn er twee begeleidende fotografen.

Kies de workshop nachtfotografie die bij jou past

Workshop Nachtfotografie langs de Amsterdamse grachten
Leuke praktijkworkshop nachtfotografie met statief voor fotografen die niet eerder nachtfotografie hebben gedaan, 2 uur. Deze workshop wordt maandelijks ingepland in de maanden oktober t/m maart.
€ 95 per persoon; workshop op aanvraag € 150 per persoon

Basiscursus Nachtfotografie voor niet-ervaren nachtfotografen
Leg een solide basis voor nachtfotografie tijdens deze 3 uur durende workshop met nabespreking. Workshop op aanvraag € 175 per persoon

Masterclass Nachtfotografie & Editing
Workshop van 4 uur voor fotografen die nachtfotografie beheersen en graag een stap willen maken in de techniek om mooie, schone fotobestanden te krijgen.
Workshop op aanvraag, € 225 per persoon

Masterclass Straatfotografie bij Nacht
Vier uur durende workshop voor gevorderde nachtfotografen die ‘s nachts ook zónder statief willen werken.
Workshop op aanvraag, € 225 per persoon

Combi-voordeel: boek twee masterclasses en ontvang 10% korting
Boek de twee workshops nachtfotografie in Amsterdam voor gevorderde nachtfotografen en je betaalt € 360 in plaats van € 400. Beide masterclasses duren 4 uur en bestaan uit een fotoworkshop en een deel over het bewerken van nachtfoto’s.
10%-20% korting bij samen boeken
Als je gezellig samen met iemand anders een workshop nachtfotografie langs de Amsterdamse grachten bij ons boekt, krijg je van ons 10% korting. Boek je de basiscursus of een Masterclass samen, dan krijg je zelfs 20% korting.
Wat heb je nodig voor een workshop nachtfotografie?
Benodigdheden: goed instelbare camera, statief (niet voor de masterclass straatfotografie), minstens 1 opgeladen reserve-accu (doordat de sluiter lang openstaat, kost nachtfotografie veel stroom), camerahandleiding (mag ook digitaal), paraplu, cameraregenhoes, voldoende geheugenkaartjes.
workshop nachtfotografie amsterdam

Als je in de winter een workshop nachtfotografie in Amsterdam boekt, zorg dan dat je warm bent aangekleed. Je staat veel stil, vaak ook langs een van de prachtige grachten

Content | Menu | Access panel