fbpx

Workshop Straatfotografie Amsterdam

Straatfotografie

  • Leer de juiste momenten te vangen
  • Fotograferen vanuit een andere hoek
  • Contact maken of juist ongemerkt fotograferen
  • Raak je angst kwijt om onbekende mensen te fotograferen
  • Kies voor de workshop met fotobespreking (Albert Cuypmarkt) als je direct feedback wilt op je gemaakte foto’s

Voor wie: de workshop straatfotografie Amsterdam is geschikt voor alle niveaus en camera’s
Wanneer:  zie agenda (op andere dagen op aanvraag)
Duur: 3 uur
Aantal deelnemers: 1-4
Prijs: € 95 per persoon inclusief consumptie en tutorial
Privé-workshop: € 150

Workshop straatfotografie boeken

10% korting bij aanmelding van minimaal 2 deelnemers

Praktische informatie Workshop Straatfotografie Amsterdam

Photothema organiseert de workshop straatfotografie op het Museumplein en de Albert Cuypmarkt. De workshop op de markt wordt afgesloten met een fotobespreking bij Photothema (op 5 min. loopafstand van de markt). Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De workshop op het Museumplein is toegankelijk voor fotografen met een rolstoel. Bij een individuele workshop straatfotografie op de Albert Cuypmarkt organiseren we de fotobespreking op een toegankelijke locatie.

Je krijgt van ons een bevestiging van de datum met informatie over de fotowandeling en de factuur met de betalingsgegevens. Voor deze fotowandeling geldt geen minimum aantal deelnemers.

  • Je kunt een ingeplande workshop straatfotografie (keuze uit de Photothema Agenda) één maal kosteloos verzetten, op voorwaarde dat je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van de workshop doet. Wil je nogmaals verzetten, dan brengen wij administratiekosten van € 15 in rekening.
  • Voor het verplaatsen van een workshop straatfotografie op aanvraag brengen wij standaard € 15 administratiekosten in rekening. Ook hier geldt de voorwaarde dat je minimaal 24 uur van te voren moet laten weten dat je de workshop wilt verzetten.

Breng ons zo snel mogelijk op de hoogte als  je de fotoworkshop verzet en bevestig dit schriftelijk (sms, whatsapp of email).

Annuleringsvoorwaarden

Workshop Straatfotografie Albert Cuypmarkt

De Albert Cuypmarkt begint officieel om 10 uur. We beginnen de workshop een uurtje eerder, zodat je ook de opbouw van de kramen kunt fotograferen.

Content | Menu | Access panel