Fotoreizen

Fotoreizen

fotoreizen

Sinds 2018 organiseren wij onze fotoreizen onder de noemer van Fotoreizigers. Je vindt onze fotoreizen op Fotoreizigers.nl.

Hou je ook zo van fotograferen en reizen? De Fotoreizigers organiseert fotoreizen met oog voor landschap & cultuur.  Wanneer onze groepsreizen verder weg weer doorgaan, weten we nog niet precies, maar je kunt nu met ons mee op korte fotoreizen in Nederland. Met corona-protocol, zodat je safe kunt reizen én fotograferen.

Natuurlijk kun je ook tijdens de reizen in Nederland rekenen op onze volle aandacht en professionele begeleiding. Hierdoor kun jij de beelden maken zoals jij die voor ogen hebt. We gaan op dit moment met maximaal zes deelnemers op stap.

De Fotoreizigers lanceren: fotoreizen in een notendop

fotoreizen corona proofNu de hele wereld stil staat en reizen er even niet in zit, lanceren de Fotoreizigers fotoreizen in een notendop: kleine ontdekkingsreizen in eigen huis, tuin of omgeving. We zouden immers geen fotografen zijn als we in deze bijzondere tijd niet zouden fotograferen.

De fotoreizen in een notendop hebben alle kenmerken van onze ‘gewone’ reizen. Je krijgt samen de briefing, je drinkt samen koffie, en je gaat tegelijkertijd op stap met je camera. Bij de fotobespreking zie je niet alleen van elkaar wat je die dag gemaakt hebt, maar kun je ook uitgebreide feedback verwachten. Van ons, maar vaak ook van je reisgenoten. En natuurlijk zullen we je tijdens de individuele fotosessies begeleiden, kun je ‘live’ bij ons terecht voor vragen, net als in het veld. Alleen doen we dat nu over een beeld- en/of geluidsverbinding.

Boek een fotoreis in een notendop