fbpx
Aladin Travel

Fotoreizen met een verhaal

Ontdek de wereld – dichtbij of verder weg – met je camera

Fotograferen en reizen is een fantastische combinatie. Met een camera in je hand ontmoet je andere mensen, zie je andere dingen. Je neemt meer tijd om je bestemming te ontdekken. Of je gaat nog even terug naar een plek om te kunnen fotograferen in ander licht.

Fotoreizen met een verhaal

We organiseren fotoreizen, waarin bijzondere ontmoetingen en lokale verhalen het framework vormen voor de fotografie. Zo brengt de urbex-reis op de Peloponnesos je in verlaten huizen, leegstaande kloosters of desolate stationnetjes. En je hoort de geschiedenis van de achterblijvers. In hetzelfde gebied begeleiden we in de oogsttijd van de olijven een fotoreis, waarbij je alle facetten van de oogst kunt beleven én fotograferen. In het noorden van Canada gaan we op pad met lokale fotografen en verblijven we bij de Aishihik Champagne First Nations.

Bestemmingen

  • Nederland
  • België
  • Peloponnesos, Griekenland
  • Venetië, Italië
  • Yukon, Canada
  • Oman

Kleine groepen en twee begeleidende fotografen

Onze fotografiereizen tellen maximaal 8 deelnemers en altijd twee begeleidende fotografen. Je kunt dus onderweg altijd rekenen op voldoende én deskundige aandacht. Fotobesprekingen maken standaard onderdeel uit van een fotoreis.

Samenwerking fotoreizen

Anton en Laurien werken binnen Fotoreizigers samen met fotograaf Lex van den Bosch. De logistieke organisatie van de buitenlandse reizen is in handen van Aladin Travel.

Geen voucher maar je geld terug als een reis niet doorgaat of wordt verzet

De pandemie is nog niet ten einde. Je kunt ervoor kiezen om de reissom terug te krijgen als wij een reis vanwege overmacht moeten annuleren.  De reis doorschuiven naar een later tijdstip of een andere reis boeken mag altijd, maar hoeft niet.

Garantie fotoreizen

Het is goed om te weten dat je reissom goed verzekerd is als je bij Photothema een fotoreis boekt. De fotoreizen in Nederland en België vallen onder STO Garant. De fotoreizen die wij in samenwerking met Aladin Travel organiseren – naar Griekenland, Italië, Oman en Canada – vallen onder de garantie van de GGTO.

Informatie garantie fotoreizen
Reisvoorwaarden fotoreizen in Nederland en België
Reisvoorwaarden buitenlandse fotoreizen
Contact
Photothema Anjerstraat 13 4587 AP Kloosterzande Bezoek op afspraak KVK nummer: 55611745 BTW nummer: NL851785967B01 IBAN: NL92 SNSB 0923 3803 02 info@photothema.com 06-21345271
Best learning experience 2020

Webdesign by Klokwerk-Design

BEL ME NU
+
Bel mij!