Fotoreizen

Fotoreizen met een verhaal

Ontdek de wereld – dichtbij of verder weg – met je camera

Fotograferen en reizen is een fantastische combinatie. Met een camera in je hand ontmoet je andere mensen, zie je andere dingen. Je neemt meer tijd om je bestemming te ontdekken. Of je gaat nog even terug naar een plek om te kunnen fotograferen in ander licht.

Fotoreizen met een verhaal

We organiseren fotoreizen, waarin bijzondere ontmoetingen en lokale verhalen het framework vormen voor de fotografie. Zo brengt de urbex-reis op de Peloponnesos je in verlaten huizen, leegstaande kloosters of desolate stationnetjes. En je hoort de geschiedenis van de achterblijvers. In hetzelfde gebied begeleiden we in de oogsttijd van de olijven een fotoreis, waarbij je alle facetten van de oogst kunt beleven én fotograferen. In het noorden van Canada gaan we op pad met lokale fotografen en verblijven we bij de Aishihik Champagne First Nations.

Bestemmingen

  • Nederland
  • Peloponnesos, Griekenland
  • Venetië, Italië
  • Yukon, Canada
  • Oman

Samenwerking fotoreizen

Anton en Laurien werken binnen Fotoreizigers samen met fotograaf Lex van den Bosch. De logistieke organisatie van de buitenlandse reizen is in handen van Aladin Travel.

Kleine groepen en twee begeleidende fotografen

Onze fotografiereizen tellen maximaal 8 deelnemers en altijd twee begeleidende fotografen. Je kunt dus onderweg altijd rekenen op voldoende én deskundige aandacht. Fotobesprekingen maken standaard onderdeel uit van een fotoreis.

Garantie

Voorwaarden