fbpx
Fotoreizen in België en Nederland

Fotoreizen in België en Nederland

Ga op fotoreis in de lage landen met de Photothema fotografen Anton en Laurien. Fotografiereizen in België en Nederland op bijzondere locaties en met uitstekende begeleiding.

Lees meer over over onze – creatieve – fotoreizen dichtbij huis, bekijk de actuele planning, onze fotoreizen in 2023 of laat je interesse achter voor toekomstige fotoreizen.

Agenda Fotoreizen in België

Agenda Fotoreizen in Nederland

Geen workshops gevonden: zoek op een ruimer tijdvak of haal de datum weg en zoek opnieuw.

Waarom op fotoreis in België of Nederland?

Fotogeniek, verrassend en lekker dichtbij

Een van de leuke dingen van de fotografiereizen in België en Nederland is de verrassing. Want mooie en bijzondere plekken zijn er dichtbij huis genoeg te vinden. Van leuke dorpen en stadjes, fotogenieke vissershavens tot natuurgebieden. Wij organiseren de meeste van onze fotoreizen in het grensgebied van Nederland en België, in (Zeeuws)Vlaanderen. Het vlakke land, de schorren van het Verdronken Land van Saeftinghe en de contrasterende elementen van windmolens, havens en industrie, zorgen voor een afwisslend samenspel voor zowel realistische als abstracte en creatieve fotografie.

Betaalbaar en bereikbaar

Er zitten natuurlijk ook andere voordelen aan op fotoreis gaan in eigen land of net over de grens. De reizen zijn goedkoper, goed bereikbaar en beter voor het milieu. We gaan voor de meeste onze activiteiten in België en Nederland uit van eigen vervoer. Heb je geen auto of rijbewijs, dan kunnen we altijd afspreken dat je met ons of een van de andere deelnemers meerijdt naar de fotolocaties. Voor het Verrassingsweekend kiezen we wel een locatie uit die bereikbaar is met openbaar vervoer.

Begeleiding

De Photothema fotoreizen in België en Nederland worden begeleid door de fotografen Anton Harfst en Laurien van den Hoven. Zij wonen in Zeeuws-Vlaanderen en kennen het gebied aan beide kanten van de grens goed. Hierdoor kom je op prachtige plekjes, ontmoet je de lokale bevolking en zijn er tijdens een fotoreis talloze bijzondere fotomomenten.

Een fotoreis wordt altijd begeleid door zowel Anton als Laurien. Zij stemmen hun tips en ondersteuning af op jouw camera, ervaring en wat je wilt leren.

In de planning voor 2023

Het Waasland, Vlaanderen, is een uitstekende plek voor creatieve fotografie. We gaan in 2023 hier weer een of twee meerdaagse workshops te organiseren. Het fotoweekend Winterlandschappen staat al ingepland.

Fotografie Verrassingsweekend
In het eerste weekend van oktober 2023 organiseren we samen met collega-fotograaf Lex van den Bosch het 3e Fotoreizigers Verrassingsweekend. Een weekend vol foto-plezier op een locatie die voor de deelnemers tot het laatste moment een verrassing blijft.

Neem een optie op een fotografiereis in België of Nederland

De wereld is veranderd en dan is het logisch dat je ook op een andere manier je reis boekt. Je kunt een gratis optie nemen van 10 dagen op een van onze fotoreizen of een betaalde optie voor een langere periode (€ 25). De gratis optie is vooral handig als je nog vrij moet regelen voor je werk of een oplossing voor de mantelzorg. Bij de betaalde optie houden we een plek voor je vast totdat er voldoende deelnemers zijn voor gegarandeerd vertrek. In ieder boekingsformulier kun je de gratis of betaalde optie aanvinken.

Interesse Fotografiereizen Nederland en België

Wil je niet dit jaar, maar wellicht later mee met bijvoorbeeld het Fotoreizigers Verrassingsweekend of een creatieve week in het Waasland vul dan het interesse-formulier in. Je kunt hier ook aangeven dat we je op de hoogte houden van nieuwe fotoreizen in de lage landen.

Interesse fotoreizen

Fotoreizen in de lage landen met STO-garantie

De fotoreizen en meerdaagse workshops in België en Nederland vallen onder STO garant. Dit is een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling, waardoor je als deelnemer zeker bent dat je je geld niet kwijt bent als een reis niet door kan gaan. Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina.

Meer informatie

Corona: spelregels en annulering

Wij hebben een corona-protocol voor al onze activiteiten, dus ook voor de fotoreizen in België en Nederland. De laatste versie mee sturen we mee met de reisinformatie, maar je kunt het protocol ook alvast online bekijken.

Het protcol bevat de spelregels voor tijdens de reis. Maar wat als een reis daardoor helemaal niet door kan gaan? Dan krijg je je geld terug minus de bijdrage aan het STO garantiefonds (€14,52 per boeking).

Kun je zelf niet deelnemen aan een fotoreis omdat je positief getest bent of klachten hebt, dan doe je een beroep op je verzekering. We adviseren je altijd een annulerings- en reisverzekering af te sluiten, ook voor de korte reizen niet ver van huis.
Voorwaarden Photothema Fotoreizen

Contact
Photothema Anjerstraat 13 4587 AP Kloosterzande Bezoek op afspraak KVK nummer: 55611745 BTW nummer: NL851785967B01 IBAN: NL92 SNSB 0923 3803 02 info@photothema.com +31 6 470 58689 +31 6 21345 271
Verantwoord ondernemen
BEL ME NU
+
Bel mij!