fbpx
Garant Vertrek Guaranteed Departure

Activiteiten met garant vertrek

Zeker weet dat je fotoreis of workshop doorgaat? Boek dan een activiteit met garant vertrek.

Optie op fotoreis

Heb je nog even tijd nodig om definitief te beslissen? Bijvoorbeeld omdat je vrij moet regelen van je werk? Neem dan een vrijblijvende en gratis optie van 10 dagen. We werken met kleine groepen. Voor fotoreizen met garant vertrek zijn er vaak nog maar een paar plaatsen beschikbaar. Je kunt de keuze voor de optie aanvinken in het boekingsformulier bij de reisbeschrijving.

Ik wil graag weten wanneer een fotoreis op garant vertrek komt

Heb jij interesse in een bepaalde fotoreis, maar wil je pas boeken als de fotoreis op garant staat? Laat dan weten dat je graag mee wilt. Dit kun je doen door een optie te nemen. In ieder boekingsformulier kun je het vakje aankruisen dat je nog niet wilt boeken, maar de voorkeur geeft aan een optie.

Een tweede mogelijkheid is het doorgeven van je interesse voor een specifieke reis. Dat kan via een formulier, maar ons een berichtje sturen kan ook. Dan krijg je een e-mail zodra een reis te boeken is en wanneer het zeker is dat de reis doorgaat. Tenslotte kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief; daarin houden we onze klanten op de hoogte van nieuwe fotoreizen en garant vertrek.

Interesse fotoreizen doorgeven
BEL ME NU
+
Bel mij!