fbpx
Griekse Zuidkust

Fotoworkshops in Griekenland

Fotoworkshops op de Peloponnesos, Griekenland

Hoge bergen, ongerepte natuur, zandstranden en rotsige kust, pittoreske dorpen en eeuwenoude opgravingen: het schiereiland Peloponnesos is een prachtige plek om te (leren) fotograferen. Photothema organiseert een deel van het jaar fotoworkshops en fotowandelingen vanuit Xirokambi, een levendig dorp ten zuiden van de beroemde stad Sparta.

Op deze pagina vind je de informatie over onze individuele workshops en fotoworkshops op maat. Interesse in een groepsreis in Griekenland? Bekijk hier onze fotoreizen.

 

Peloponnesos - kaart fotoreis Griekenland

Xirokambi is onze uitvalsbasis voor de fotoworkshops op de Peloponnesos. In dit authentieke Griekse dorp kun je niet alleen prachtig fotograferen, maar ook fantastisch eten, lekker slapen, wandelen en nog veel meer.

Meer over Xirokambi en omgeving

Onze fotoworkshops: individueel of in groepjes met max. 6 deelnemers

Iedereen leert op zijn eigen manier, ook als het gaat om fotografie. De een wil alles handmatig doen, een ander zweert bij fotograferen op de half-automaat. Je leert supersnel, of misschien wel heel langzaam. Systeemcamera, superzoom of spiegelreflex? Crop of full-frame?

Variatie genoeg; dus gaan wij altijd uit van het principe dat onze manier van lesgeven moet aansluiten bij jouw manier van (leren) fotograferen, en bij jouw camera, tijd en budget. Je kunt bij ons een privé-workshop boeken of kiezen voor een klein groepje. Ons maximaal aantal deelnemers is zes; bij 4-6 deelnemers zetten we een tweede begeleider in.

De workshops worden begeleid door ervaren fotografen, die ook nog eens goed kunnen uitleggen.

Fotoworkshops op maat: alleen, met fotovrienden of je fotoclub

Zin om alleen, of juist met een eigen groepje fotovrienden of je fotoclub een fotoworkshop te doen? Dat kan in Xirokambi  en omgeving (Griekenland), in Nederland of online. Stuur ons een bericht of bel ons en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Workshop op maat aanvragen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan even contact met ons op. We kunnen altijd bespreken of we jouw idee voor een wens als een maatwerk-workshop kunnen invullen.

Leg je idee aan ons voor
BEL ME NU
+
Bel mij!