fbpx

Camera-instellingen | workshop fotografie voor beginners

Workshop fotografie voor beginners

Niveau 1
Duur: 2,5 uur
Aantal deelnemers: 1-4
Locatie: o.a. in Sparta, Mystras, Xirokambi (Peloponnesos, Griekenland)
Prijs: € 47 – 89 per persoon

Workshop boeken

Peloponnesos - kaart fotoreis Griekenland

Voor wie

Deze workshop fotografie voor beginners is geschikt voor beginnende fotografen en voor iedereen die al langer fotografeert, enkel op de automaat.

Camera’s:

Compactcamera. systeemcamera, superzoom, spiegelreflexcamera, smartphone met uitgebreide camera (of een app hiervoor).

Wanneer

Je kunt deze workshop op aanvraag boeken. In het boekingsformulier geef je de datum van je voorkeur op. Wij laten wij snel weten of we op de gewenste datum beschikbaar zijn.

Locaties en aanvangstijden workshop fotografie voor beginners

De workshop camera-instellingen wordt gegeven in Sparta, Mystras of Xirokambi. Daarbuiten kan ook, maar dan brengen we meerkosten in rekening op basis van de afstand tot de dichtsbijgelegen locatie. Voor een workshop in Gythio berekenen we meerkosten vanaf Xirokambi (€0,30 per km/ prijs incl btw). Je kunt kiezen voor de starttijd van 10 uur en 13 uur (andere tijden mogelijk in overleg).

Leer de belangrijkste knoppen van je camera te gebruiken

Hou je niet van theorie, maar wil je wel graag weten hoe je je camera kunt instellen om mooiere foto’s te maken? Mislukken er foto’s, maar heb je geen idee hoe dat komt? Dan is deze hands on workshop camera-instellingen echt wat voor jou. Tijdens een 2,5 uur durende fotoworkshop krijg je praktische tips hoe de foto te maken die jij voor ogen hebt. Samen met de fotografen van Photothema ga je aan de slag met scherpstellen, belichting en sluitertijd. En je kunt tijdens de workshop fotografie voor beginners echt van alles vragen.

E-book De 7 belangrijkste camera-instellingen

Bij de workshop krijg je een door Photothema uitgegeven e-book, met daarin heldere uitleg over de camera-instellingen die je veel gebruikt. En wat super handig is: het e-book is zo gelayout dat je deze op je smartphone goed kunt lezen. Je hebt dus voortaan altijd een praktische handleiding bij je.

Begeleiding workshop fotografie voor beginners

Deze workshop wordt begeleid door de fotografiedocenten van Photohema: Anton Harfst of Laurien van den Hoven.

Boeken & voorwaarden
Je boekt deze workshop voor beginners via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Even bellen kan ook. Bij het boeken van een activiteit stem je in met de volgende voorwaarden:

  • Je ontvangt van ons een bevestiging van de datum en tijd en de factuur. Je kunt betalen met een betaallink of het geld overmaken.
  • Annuleren of verzetten is gratis tot 48 uur voor aanvang. We storten het bedrag binnen 2 werkdagen terug op je rekening.
  • Meld je je binnen 48 uur voor aanvang voor een workshop af, dan ontvang je een voucher.
  • Bij no-show vervalt je recht op een tegoedbon.

Boeken workshop fotografie voor beginners

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Ik boek een workshop camera-instellingen
Online nabespeking achteraf
Je kunt de online nabespreking meteen boeken voor € 20 per persoon. Datum en tijd worden in overleg afgesproken.
Datum*
Geef de dag en tijd van je voorkeur aan (t/m 30 september 2023). Wij bevestigen zo snel mogelijk of we beschikbaar zijn.
Tijd*
Locatie
Selecteer de locatie voor de fotoworkshop
BEL ME NU
+
Bel mij!