fbpx
Photothema fotoworkshops en fotoreizen

Fotoworkshops en cursussen

Photothema workshops fotografie, fotowandelingen en cursussen op een rijtje

Op deze pagina vind je een overzicht met de fotoworkshops, fotowandelingen en lessen op aanvraag, zowel op locatie in Zeeland als online. De fotowandelingen en (groeps)workshops en cursussen op een specifieke datum vind je (ook) terug in de Photothema Agenda.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief als je actief op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe workshops en cursussen.

Aanmelden Photothema nieuwsbrief

Onze fotoworkshops: individueel of in groepjes met max. 8 deelnemers (maar dan wel met twee docenten)

Iedereen leert op zijn eigen manier, ook als het gaat om fotografie. De een wil alles handmatig doen, een ander zweert bij fotograferen op de half-automaat. Je leert supersnel, of misschien wel heel langzaam. Systeemcamera, superzoom of spiegelreflex? Crop of full-frame?

Variatie genoeg; dus gaan wij altijd uit van het principe dat onze manier van lesgeven moet aansluiten bij jouw manier van (leren) fotograferen, en bij jouw camera, tijd en budget. Je kunt bij ons een privé-workshop boeken of kiezen voor een klein groepje. Ons maximaal aantal deelnemers is acht; bij 5-8 deelnemers zetten we een tweede begeleider in.

De workshops worden begeleid door ervaren fotografen, die ook nog eens goed kunnen uitleggen.

Onze fotoworkshops zijn coronaproof

We hebben onze workshops aangepast aan de eisen van deze tijd. Zolang Corona er nog is, zullen we blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Ook lijkt het erop dat veel mensen momenteel bevattelijker zijn voor andere virussen. Fotocoaching en de workshops fotobewerking vinden meestal op afstand plaats via videobellen. Tijdens workshops op locatie en fotowandelingen dragen wij een FFP2-masker als we bijvoorbeeld met je meekijken op de camera. In binnenlocaties zien wij er op toe dat er voldoende schone lucht is. Deelnemers wordt ook verzocht onderling afstand houden. Workshops op locatie en fotowandelingen tellen maximaal 8 deelnemers, of minder indien (nieuwe) covid-maatregelen dit vereisen.

Het advies van de Rijksoverheid luidt nog steeds: Heb je klachten dan blijf je thuis. Daarom is ons annuleringsbeleid aangepast; je kunt een workshop of les makkelijker én zonder kosten annuleren of verzetten.

Heb je vragen over ons corona-protocol? Neem dan gerust contact op.

Fotoworkshops op maat; alleen, met fotovrienden of je fotoclub

Zin om alleen, of juist met een eigen groepje fotovrienden of je fotoclub een fotoworkshop te doen? Dat kan online, in Zeeuws-Vlaanderen maar ook op een andere locatie. Stuur ons een bericht of bel ons en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Workshop op maat aanvragen

 


Een fotoworkshop als teamuitje?

Samen met je collega’s fotograferen is een ontspannen invulling voor een teamuitje. Eentje waar tegenwoordig iedereen aan mee kan doen met een smartphone. We bedenken graag samen een goed programma.

Vraag een offerte aan

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan even contact met ons op. We kunnen altijd bespreken of we jouw idee voor een wens als een maatwerk-workshop kunnen invullen.

Leg je idee aan ons voor
Contact
Photothema Anjerstraat 13 4587 AP Kloosterzande Bezoek op afspraak KVK nummer: 55611745 BTW nummer: NL851785967B01 IBAN: NL92 SNSB 0923 3803 02 info@photothema.com +31 6 470 58689 +31 6 21345 271
Verantwoord ondernemen
BEL ME NU
+
Bel mij!