Mannen en hond op bankje N. Irakleio, Athene

Fotoworkshops en cursussen

Alle Photothema workshops fotografie en cursussen op een rijtje

Op deze pagina vind je een overzicht met de workshops en lessen die we aanbieden, zowel op locatie als online. Iedere fotoworkshop kun je op aanvraag boeken.  De groepsworkshops vind je ook terug in de Photothema Agenda.

Al onze workshops zijn coronaproof.

Nieuw aanbod

In verband met onze recente verhuizing van Amsterdam naar Kloosterzande, zijn we ons aanbod aan het wijzigen. De eerste nieuwe activiteiten zijn nu te boeken, waaronder de workshop abstracte landschapsfotografie, wandelen over oude paden en de fotoweek compositiestijlen.

We gaan de komende tijd workshops als straatfotografie in Antwerpen, vogelfotografie in de Delta, lange sluitertijden langs de Westerschelde toevoegen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief of stuur ons een mailtje als je actief op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe workshops en cursussen.

Overzicht fotoworkshops en cursussen

Onze fotoworkshops zijn coronaproof

We hebben onze workshops aangepast aan de eisen van deze tijd. Fotocoaching en de workshops fotobewerking vinden op afstand plaats via videobellen. Bij andere workshops combineren we het videobellen met fotograferen op locatie. Waarbij wij de anderhalve meter in acht nemen en er tijdens een workshop ook op toezien dat dit tussen deelnemers onderling en eventuele andere aanwezigen ook gebeurt. Dat is belangrijk, want als je aan het fotograferen bent, verlies je al snel je aandacht voor de rest. Workshops op locatie tellen maximaal 6 deelnemers, of minder indien covid-maatregelen dit vereisen.

Daarnaast is ons annuleringsbeleid aangepast; je kunt een workshop of les makkelijker én zonder kosten annuleren of verzetten.

Heb je vragen over ons corona-protocol? Neem dan gerust contact op.

Photothema Fotoworkshops: individueel of in groepjes met max. 6 deelnemers

Iedereen leert op zijn eigen manier, ook als het gaat om fotografie. De een wil alles handmatig doen, een ander zweert bij fotograferen op de half-automaat. Je leert supersnel, of misschien wel heel langzaam. Systeemcamera, superzoom of spiegelreflex? Crop of full-frame?

Variatie genoeg; dus gaan wij altijd uit van hetzelfde: onze manier van lesgeven moet aansluiten bij jouw manier van (leren) fotograferen, je camera, tijd en budget. Je kunt bij ons een privé-workshop boeken of kiezen voor een klein groepje. Ons maximaal aantal deelnemers is zes; bij 5-6 deelnemers zetten we een tweede begeleider in.

De workshops worden begeleid door ervaren fotografen, die ook nog eens goed kunnen uitleggen.

Fotoworkshops op maat; alleen, met fotovrienden of je fotoclub

Zin om alleen, of juist met een eigen groepje fotovrienden of je fotoclub een fotoworkshop te doen? Dat kan online, in Zeeuws-Vlaanderen maar ook op een andere locatie. Stuur ons een bericht of bel ons en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Workshop op maat aanvragen

 


Een fotoworkshop als – coronaproof – teamuitje?

Samen met je collega’s fotograferen is een ontspannen invulling voor een teamuitje. Eentje waar tegenwoordig iedereen aan mee kan doen met een smartphone. We bedenken graag samen een goed programma. We houden daarbij natuurlijk rekening met wat en niet kan ivm corona. We kunnen de teamactiviteit zelfs deels of geheel begeleiden via videobellen.

Vraag een offerte aan

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan even contact met ons op. We kunnen altijd bespreken of we jouw idee voor een wens als een maatwerk-workshop kunnen invullen.

Leg je idee aan ons voor

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een Photothema Cadeaubon!

  • Vanaf € 25
  • 24 maanden geldig met verlengoptie
  • Vandaag besteld is morgen in huis
Cadeaubon bestellen