fbpx
Workshop camera-instellingen voor beginners

Camera-instellingen | fotoworkshop voor beginners

Workshop camera-instellingen voor beginners

Workshop camera-instellingen voor beginners | Niveau 1
Duur: 2,5 uur
Aantal deelnemers: max. 4
Groepsworkshop in Hulst | € 79
Privé in Oost Zeeuws-Vlaanderen | vanaf € 67

Workshop boeken

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor beginners en voor iedereen die al langer fotografeert, maar alleen op de automaat.

Camera’s: compactcamera. systeemcamera, superzoom, spiegelreflexcamera, smartphone met uitgebreide camera (of een app hiervoor).

Wanneer

Zie de data hieronder voor de ingeplande beginnersworkshop. Voor een privé workshop kun je zelf een datum en tijd opgeven en laten wij snel weten of we op die dag kunnen.

Leer de belangrijkste knoppen van je camera te gebruiken

Hou je niet van theorie, maar wil je wel graag weten hoe je je camera kunt instellen om mooiere foto’s te maken? Mislukken er foto’s, maar heb je geen idee hoe dat komt? Dan is deze hands on workshop camera-instellingen echt wat voor jou. Tijdens een 2,5 uur durende fotoworkshop krijg je praktische tips hoe de foto te maken die jij voor ogen hebt. Samen met de fotografen van Photothema ga je aan de slag met scherpstellen, belichting en sluitertijd. En je kunt tijdens de workshop echt van alles vragen.

E-book De 7 belangrijkste camera-instellingen

Bij de workshop krijg je een door Photothema uitgegeven e-book, met daarin heldere uitleg over de camera-instellingen die je veel gebruikt. En wat super handig is: het e-book is zo gelayout dat je deze op je smartphone goed kunt lezen. Je hebt dus voortaan altijd een praktische handleiding bij je.

Locatie
De ingeplande workshops voor een groepje van maximaal 6 deelnemers worden gegeven in Hulst.
Boek je deze workshop privé dan spreken we in overleg een plek af in het oostelijk deel van Zeeuws-Vlaanderen. Daarbuiten kan ook, maar dan brengen we meerkosten in rekening op basis van de afstand van Kloosterzande.

 

Begeleiding
Deze workshop wordt begeleid door de fotografiedocenten van Photohema: Anton Harfst en/of Laurien van den Hoven.

Boeken & voorwaarden
Je boekt deze workshop voor beginners via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Even bellen kan ook. Bij het boeken van een activiteit stem je in met de volgende voorwaarden:

  • Je ontvangt van ons een bevestiging van de datum en tijd en de factuur. Je kunt betalen met een betaallink of het geld overmaken.
  • Annuleren of verzetten is gratis tot 48 uur voor aanvang. We storten het bedrag binnen 2 werkdagen terug op je rekening.
  • Meld je je binnen 48 uur voor aanvang voor een workshop af, dan ontvang je een voucher.
  • Bij no-show vervalt je recht op een tegoedbon.

Boeken workshop camera-instellingen voor beginners

Contact
Photothema Anjerstraat 13 4587 AP Kloosterzande Bezoek op afspraak KVK nummer: 55611745 BTW nummer: NL851785967B01 IBAN: NL92 SNSB 0923 3803 02 info@photothema.com 06-21345271
Best learning experience 2020

Webdesign by Klokwerk-Design

BEL ME NU
+
Bel mij!