fbpx
Workshop fotografie voor beginners

Camera-instellingen | workshop fotografie voor beginners

Workshop camera-instellingen voor beginners

Workshop fotografie voor beginners | Niveau 1
Duur: 2,5 uur
Aantal deelnemers: 1-4
In Goes, Hulst, Kloosterzande, Terneuzen of Walsoorden | € 45 – 89 per persoon

Workshop boeken

Voor wie

De workshop fotografie voor beginners is niet alleen

 • voor beginnende fotografen
 • maar ook voor iedereen die al langer fotografeert, enkel op de automaat

Camera’s: compactcamera. systeemcamera, superzoom, spiegelreflexcamera, smartphone met uitgebreide camera (of een app hiervoor).

Wanneer

Je kunt deze workshop iedere dag boeken in juni en juli 2022. Je kunt alvast kijken of we beschikbaar zijn. In het boekingsformulier geef je de datum van je voorkeur op. Wij laten wij snel weten of we op de gewenste datum beschikbaar zijn.

Geen workshops gevonden: zoek op een ruimer tijdvak of haal de datum weg en zoek opnieuw.

Leer de belangrijkste knoppen van je camera te gebruiken

Hou je niet van theorie, maar wil je wel graag weten hoe je je camera kunt instellen om mooiere foto’s te maken? Mislukken er foto’s, maar heb je geen idee hoe dat komt? Dan is deze hands on workshop camera-instellingen echt wat voor jou. Tijdens een 2,5 uur durende fotoworkshop krijg je praktische tips hoe de foto te maken die jij voor ogen hebt. Samen met de fotografen van Photothema ga je aan de slag met scherpstellen, belichting en sluitertijd. En je kunt tijdens de workshop fotografie voor beginners echt van alles vragen.

E-book De 7 belangrijkste camera-instellingen

Bij de workshop krijg je een door Photothema uitgegeven e-book, met daarin heldere uitleg over de camera-instellingen die je veel gebruikt. En wat super handig is: het e-book is zo gelayout dat je deze op je smartphone goed kunt lezen. Je hebt dus voortaan altijd een praktische handleiding bij je.

Locaties en aanvangstijden workshop fotografie voor beginners
De workshop camera-instellingen wordt gegeven Hulst, Terneuzen, Kloosterzande, Walsoorden of Goes. Daarbuiten kan ook, maar dan brengen we meerkosten in rekening op basis van de afstand tot de dichtsbijgelegen locatie. Voor een workshop in Middelburg berekenen we meerkosten vanaf Goes (€0,30 per km/ prijs incl btw). Je kunt kiezen voor de starttijd van 10 uur en 13 uur (andere tijden mogelijk in overleg).

Begeleiding
Deze workshop wordt begeleid door de fotografiedocenten van Photohema: Anton Harfst of Laurien van den Hoven.

Boeken & voorwaarden
Je boekt deze workshop voor beginners via het boekingsformulier onderaan deze pagina. Even bellen kan ook. Bij het boeken van een activiteit stem je in met de volgende voorwaarden:

 • Je ontvangt van ons een bevestiging van de datum en tijd en de factuur. Je kunt betalen met een betaallink of het geld overmaken.
 • Annuleren of verzetten is gratis tot 48 uur voor aanvang. We storten het bedrag binnen 2 werkdagen terug op je rekening.
 • Meld je je binnen 48 uur voor aanvang voor een workshop af, dan ontvang je een voucher.
 • Bij no-show vervalt je recht op een tegoedbon.

Boeken workshop fotografie voor beginners

Stap 1 van 2

  Je kunt de online nabespreking meteen boeken voor € 20 per persoon. Datum en tijd worden in overleg afgesproken.
 • Geef de dag en tijd van je voorkeur aan (t/m 31 juli 2022). Wij bevestigen zo snel mogelijk of we beschikbaar zijn.
  Selecteer de locatie voor de fotoworkshop
Contact
Photothema Anjerstraat 13 4587 AP Kloosterzande Bezoek op afspraak KVK nummer: 55611745 BTW nummer: NL851785967B01 IBAN: NL92 SNSB 0923 3803 02 info@photothema.com +31 6 470 58689 +31 6 21345 271
Verantwoord ondernemen
BEL ME NU
+
Bel mij!