fbpx
Photoshop les 1

Photoshop | individuele cursus | 8 lessen

Leer nauwkeurig bewerken in Photoshop

Photoshop les 1Cursus Photoshop
€ 510 voor 8 privé lessen van 90 minuten
€ 75 voor een losse les van 90 minuten
Docent: Anton Harfst

Cursus of losse les Photoshop boeken

Stel jij hoge eisen aan het bewerken van je foto’s? Leer dan Photoshoppen.

Photoshop is een beeldbewerkingsprogramma, met daarin de mogelijkheid om foto’s te manipuleren en zo je eigen beelden te creëren. In deze software kun je foto’s zeer nauwkeuriger bewerken. Indien je hoge eisen stelt aan je foto’s – bijvoorbeeld voor grote afdrukken of kwalitatief hoogstaand drukwerk – dan is het handig om Photoshop onder de knie te krijgen.

Lesprogramma

Onderstaand is onze globale lesindeling. We blikken iedere les even terug op de vorige les, en passen de volgorde van de onderwerpen aan als dat beter uitkomt.

Les 1 – Bridge en Camera Raw
De eerste les gaan we niet meteen aan de slag met Photoshop, maar met twee onderdelen van het Adobe Photography Plan, die onlosmakelijk verbonden zijn met Photoshop. Je leert sorteren en selecteren in Bridge en we laten de workflow en bewerkingsmogelijkheden in Camera Raw zien.

Les 2 – importeren en werken met lagen
In de tweede les ga je je foto’s importeren in Photoshop en maak je kennis met het werken met lagen en maskers

Les 3 en 4 – tools
In de derde en vierde les maak je kennis met de bewerkingstools en leer je ermee werken.

Les 5 – afwerking en uitvoer van je foto’s
In deze les leer je je foto’s zorgvuldig af te werken middels o.a. verscherping en ruisonderdrukking, voordat je ze exporteert.

Les 6 en 7 – specifieke toepassingen
In het eerste deel van de cursus heb je de basis onder de knie gekregen; tijdens les 6 en 7 ga je aan de slag met een aantal specifieke toepassingen, waaronder transformeren, het maken van panorama’s en plaatsen van foto’s.

Les 8 – herhaling
De laatste les biedt ruimte voor herhaling en specifieke vragen.

Ben jij iemand die beter in een kort tijdbestek leert, of heb je geen tijd voor een hele cursus: je kunt ook een een of meerdere lessen van 90 minuten boeken. Hierin behandelen we de lesstof die jij nodig hebt. Voor een les van 90 minuten betaal je € 90.

Wat heb je nodig?
  • Up to date versie van Photoshop
  • Goede internetverbinding, camera en geluid op je pc of laptop voor het videobellen
  • Pen en papier*

*Het is handig om aantekeningen te maken van de specifieke instellingen en aanwijzingen die voor jou van belang zijn, zodat je verder mee kunt oefenen. 

Lessen makkelijk te verzetten

Je kunt een les altijd kosteloos verzetten, bij voorkeur uiterlijk 12 uur voor aanvang. 

Zie voorwaarden

Coronaproof, maar wel met behoud van kwaliteit

Ook voor online workshops geldt dat wij streven naar kwaliteit. We hebben een aantal online manieren van werken en het delen van beeldschermen getest. Hierbij kwam Zoom duidelijk als beste uit de bus. Je ziet elkaars beeldscherm op hoge kwaliteit en zonder vertraging. Dit is van belang voor een soepele voortgang van een les. We sturen je voor aanvang van de les een uitnodiging om aan de Zoom-bijeenkomst deel te nemen. Je hoeft geen account te hebben. Iedere les is beveiligd met een eigen inlog en wachtwoord.


Boek de Photoshop-cursus of kies een losse les

Contact
Photothema Anjerstraat 13 4587 AP Kloosterzande Bezoek op afspraak KVK nummer: 55611745 BTW nummer: NL851785967B01 IBAN: NL92 SNSB 0923 3803 02 info@photothema.com 06-21345271
Verantwoord ondernemen

Best learning experience in the Netherlands 2020 & 2022

Webdesign by Klokwerk-Design

 

 

 

BEL ME NU
+
Bel mij!