fbpx

Bijzondere fotowandelingen in de Scheldedelta

 

Fotowandeling SaeftingheFotowandelingen in de Scheldedelta

Niveau 1 & 2
Duur: 2,5 -3 uur
Aantal deelnemers: 1-4 | max 8 met een tweede begeleider
Prijs ingeplande fotowandelingen | vanaf € 79
Privé wandelingen | vanaf € 75 per persoon

Indrukwekkend water, grote getijdenverschillen, stille natuurgebieden en drukke havens, steden met een roerige geschiedenis en pittoreske dorpen maken van de Scheldedelta een gebied waar het prachtig fotograferen is. Een mooier klaslokaal voor het organiseren van fotowandelingen kunnen wij ons niet wensen.

Voor wie

De Photothema fotowandelingen in de Scheldedelta zijn een heerlijke manier om eruit te trekken met de camera. Je geniet van prachtige plekken, terwijl je ook nog allerlei tips krijgt van een ervaren fotograaf voor het maken van prachtige foto’s.

Camera’s: compactcamera. systeemcamera, superzoom, spiegelreflexcamera, smartphone met uitgebreide camera (of een app hiervoor). Ook met een analoge camera ben je van harte welkom, maar dan kunnen we onderweg niet met je meekijken.

Begeleiding fotowandelingen

De fotowandelingen worden begeleid door Anton Harfst, fotograaf en fotografiedocent.  Onderweg stemt hij de tips en adviezen af op jouw ervaring en camera, en natuurlijk ook op de locatie. Bij 5-8 deelnemers zetten we een tweede begeleider in.

Wanneer

Zie de data hieronder voor de ingeplande fotowandelingen. Onder de beschrijving van een wandeling hangt een boekingsformulier. Voor een fotowandeling privé of met een eigen groep, kun je in dit formulier zelf een datum en tijd opgeven en laten wij snel weten of we op die dag kunnen.

Bespreek de foto’s achteraf online

Wil je de foto’s  die je gemaakt hebt, graag samen met fotograaf Anton Harfst nabespreken? Dat kan! We plannen hiervoor 30 minuten per persoon in. De kosten voor nabespreking via Zoom bedragen € 25.  Boek je de nabespreking direct bij de aanmelding van de fotowandeling, dan ontvang je €5 korting.

Contact
Photothema Anjerstraat 13 4587 AP Kloosterzande Bezoek op afspraak KVK nummer: 55611745 BTW nummer: NL851785967B01 IBAN: NL92 SNSB 0923 3803 02 info@photothema.com 06-21345271
Best learning experience 2020

Webdesign by Klokwerk-Design

BEL ME NU
+
Bel mij!