fbpx

Fotowandelingen en workshops in de Scheldedelta

Fotowandeling SaeftingheFotowandelingen en -workshops in de Scheldedelta

Niveau 1 & 2
Duur: 2,5 -3 uur tot een hele dag
Aantal deelnemers: 1-4 | max 8 met een tweede begeleider
Prijs: vanaf € 45 per persoon

Indrukwekkend water, grote getijdenverschillen, stille natuurgebieden en drukke havens, steden met een roerige geschiedenis en pittoreske dorpen maken van de Scheldedelta een gebied waar het prachtig fotograferen is. Een mooier klaslokaal voor het organiseren van fotowandelingen en fotografieworkshops kunnen wij ons niet wensen.

Activiteiten juni en juli 2022

Geen workshops gevonden: zoek op een ruimer tijdvak of haal de datum weg en zoek opnieuw.
Geen workshops gevonden: zoek op een ruimer tijdvak of haal de datum weg en zoek opnieuw.

Voor wie

De Photothema fotowandelingen en workshops in de Scheldedelta zijn een heerlijke manier om eruit te trekken met de camera. Je geniet van prachtige plekken, terwijl je ook nog allerlei tips krijgt van een ervaren fotograaf voor het maken van prachtige foto’s.

Camera’s: compactcamera. systeemcamera, superzoom, spiegelreflexcamera, smartphone met uitgebreide camera (of een app hiervoor). Ook met een analoge camera ben je van harte welkom, maar dan kunnen we onderweg niet met je meekijken.

Begeleiding fotowandelingen

De fotowandelingen en workshops worden begeleid door Anton Harfst, fotograaf en fotografiedocent.  Onderweg stemt hij de tips en adviezen af op jouw ervaring en camera, en natuurlijk ook op de locatie. Bij 5-8 deelnemers zetten we een tweede begeleider in.

Boeken op aanvraag in juni en juli 2022

In de zomer van 2022 zijn onze activiteiten te boeken in de maanden juni en juli. Onder de beschrijving van een wandeling hangt een boekingsformulier.  Geef hierin zelf een datum en tijd aan en wij laten snel weten of we op die dag beschikbaar zijn.

Bespreek de foto’s achteraf online

Wil je de foto’s  die je gemaakt hebt, graag samen met fotograaf Anton Harfst nabespreken? Dat kan! We plannen hiervoor 30 minuten per persoon in. De kosten voor nabespreking via Zoom bedragen € 25.  Boek je de nabespreking direct bij de aanmelding van de fotowandeling, dan ontvang je €5 korting.

Bij de fotoworkshop Zeeland & Deltawerken is de online fotobespreking bij de prijs inbegrepen.

Contact
Photothema Anjerstraat 13 4587 AP Kloosterzande Bezoek op afspraak KVK nummer: 55611745 BTW nummer: NL851785967B01 IBAN: NL92 SNSB 0923 3803 02 info@photothema.com +31 6 470 58689 +31 6 21345 271
Verantwoord ondernemen
BEL ME NU
+
Bel mij!