Online fotoworkshops

Blijf actief bezig met fotografie en verdiep je kennis met een online fotoworkshop

Fotografie is een goede hobby om te hebben in de anderhalvemetersamenleving. Je kunt binnenshuis, in je tuin of op je balkon fotograferen of aan de slag met foto’s in je fotoarchief. Een kort rondje langs onze klanten maakte duidelijk dat velen van jullie nu foto’s aan het bewerken zijn. Ben je nog geen ster in bewerken of wil je deze tijd gebruiken, om dit echt goed in de vingers te krijgen, dan kun je je aanmelden voor onze lessen op afstand. Ook fotocoaching of een workshop camera-instellingen is prima online te doen.

Welke workshops en lessen kun je online volgen?

Fotoles Camera-instellingen

online workshopEen workshop voor iedereen die graag fotografeert, maar de camera vooral op de automatische stand heeft staan. Je wilt heel graag weten hoe je nog mooiere foto’s maakt, als je gebruik maakt van de mogelijkheden van je fototoestel.

Prijs: € 95 inclusief e-book De 7 belangrijkste camera-instellingen

Deze individuele online workshop is standaard 120 minuten. Je kunt de workshop ook boeken in 2 blokken van een uur of uitbreiden met extra uren.

Fotoles boeken

 

Workshops Fotobewerking op afstand

Alle workshops fotobewerking kunnen worden gegeven via online privé-lessen. Je kunt een losse les van 90 minuten boeken, maar bijvoorbeeld ook een complete cursus Lightroom.

Meer weten

Virtuele fotocoaching

Fotocoaching is een-op-een begeleiding op onderdelen van je fotografie die je wilt leren of versterken. Coaching en het bespreken van foto’s gaat uitstekend middels videobellen. Meer weten, boek een gratis kennismakingsgesprek!

Vraag gratis intake aan

Online cursus CompositiestijlenCursus compositiestijlen 1-op-1 en online groepsworkshop

Ontdek de kracht van een goede compositie. En voeg maar liefst 20 verschillende compositiestijlen aan je fotografie-arsenaal toe. We organiseren zowel een individuele als een groepscursus.

Meer informatie & boeken

Wat heb je nodig voor een online fotoworkshop?

Voor de lessen op afstand heb je nodig:

  • een goede internetverbinding
  • pc of laptop met een camera, speaker en microfoon

Ook voor online workshops geldt dat wij streven naar kwaliteit. We hebben een aantal online manieren van werken en het delen van beeldschermen getest. Hierbij kwam Zoom duidelijk als beste uit de bus. Je ziet elkaars beeldscherm op hoge kwaliteit en zonder vertraging. Dit is van belang voor een soepele voortgang van een les. We sturen je voor aanvang van de les een uitnodiging om aan de Zoom-bijeenkomst deel te nemen. Je hoeft geen account te hebben. De online sessie is beschermd met een unieke inlog en wachtwoord.

Videobellen met ons uitproberen? Dat kan!

Weet je niet zeker of het volgen van een online workshop wat is voor jou? We plannen graag een korte sessie met je in. Dan laten we in het kort zien en ervaren hoe zo’n les op afstand eruitziet.

Boek een test-kwartiertje