fbpx

Microsoft Foto’s: goed en gratis foto’s bewerken

Of je nu wel of niet graag foto’s bewerkt, iets zullen we altijd aan foto’s moeten doen. Al was het maar een beetje uitsnijden of rechtzetten. De foto iets lichter of donkerder maken. Belangrijk, maar niet voldoende om daarvoor een programma te kopen.

Er zijn verschillende gratis programma’s maar die zijn vaak ingewikkeld of de resultaten zijn niet echt mooi. Gelukkig zijn er ook goede uitzonderingen. Apple had iPhoto en heeft nu Photos. Een eenvoudig vooraf geïnstalleerd programma waarmee je eenvoudige bewerkingen kunt doen en zelfs RAW-files kunt bewerken. Microsoft heeft ook een Photos of Foto’s.

Microsoft Foto’s: makkelijk in gebruik met prima resultaten

Het is een gratis fotoprogramma in Windows 10. Makkelijk in gebruik en je kunt je foto’s er goed in bewerken. De resultaten zijn prima. Bij de meeste mensen zal Microsoft Foto’s al geïnstalleerd zijn als onderdeel van Windows 10. Wanneer het nog niet geïnstalleerd is, kun je het downloaden in de Microsoft Store via deze link. Je hoeft je niet te registreren bij Microsoft om het uit de Microsoft Store te kunnen downloaden.

Tot slot
Er zijn meer en uitgebreidere gratis bewerkingsprogramma’s voor je foto’s. Dit gratis Microsoft programma voldoet zeer goed als je niet uitgebreid wilt bewerken, maar wel graag wilt dat je foto’s er goed uitzien.

Een uitgebreide tutorial van Microsoft Foto’s kun je hier gratis downloaden: Microsoft Fotos – PDF (5MB)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contact
Photothema Anjerstraat 13 4587 AP Kloosterzande Bezoek op afspraak KVK nummer: 55611745 BTW nummer: NL851785967B01 IBAN: NL92 SNSB 0923 3803 02 info@photothema.com +31 6 470 58689 +31 6 21345 271
Verantwoord ondernemen

Best learning experience in the Netherlands 2020 & 2022

Webdesign by Klokwerk-Design

 

 

 

BEL ME NU
+
Bel mij!