fbpx

Online fotolessen & cursussen

Kies voor online fotolessen bij Photothema: betaalbare 1-op-1 lessen afgestemd op jouw camera, je edit-software en je ervaring. We organiseren ook een online fotocursus Compositiestijlen voor een kleine groep. Alle online lessen worden gegeven door de ervaren fotografiedocent Anton Harfst.

Overzicht online fotolessen

Online fotoles Camera-instellingen

Een workshop voor iedereen die graag fotografeert, maar de camera vooral op de automatische stand heeft staan. Je wilt heel graag weten hoe je nog mooiere foto’s maakt door goed gebruik te maken van de mogelijkheden van je fototoestel.

Prijs: € 95 inclusief e-book De 7 belangrijkste camera-instellingen

Deze individuele online fotoles is standaard 120 minuten. Je kunt de workshop ook boeken in 2 blokken van een uur of uitbreiden met extra uren.

Fotoles boeken

Camera-instellingen

Camera-instellingen bij vervanging camera

Prijs: € 129 inclusief e-book De 7 belangrijkste camera-instellingen

De individuele online fotoles is standaard 120 minuten. Je kunt de workshop ook boeken in 2 blokken van een uur of uitbreiden met extra uren.

Deze fotoles is echt wat voor jou:

  • als je een camera hebt ingeruild voor een nieuwer model
  • bij de overstap van een cropcamera naar full frame (of andersom)
  • bij de switch van een spiegelreflex naar een systeemcamera (of vice versa)
  • als je van een camera met vaste lens overstapt naar een toestel met verwisselbare lenzen

Voor deze workshop gaan we ervan uit dat je de belangrijkste instellingen van je fototoestel beheerst: diafragma, sluitertijd, iso, belichting en witbalans. Je fotografeert op halfautomaat (diafragmavoorkeur) en/of handmatig. Heb je dit nog niet onder de knie, boek dan onze workshop camera-instellingen voor beginners.

Fotoles boeken

Online lessen Lightroom of Photoshop

Het bewerken van foto’s is een essentieel onderdeel van de moderne fotografie. Photothema biedt op de praktijk gerichte workshops in Lightroom en Photoshop. Wij gaan uit van de laatste versie van de software; je workshop is dus altijd up-to-date. Fotografiedocent Anton Harfst leert je bewerken met je eigen foto’s op je eigen laptop via een goede en veilige video-verbinding. Je kunt een losse les van 90 minuten boeken, of een online fotocursus van 8 lessen in Lightroom of Photoshop.

Meer weten

Fotocoaching

Fotocoaching is een-op-een begeleiding op onderdelen van je fotografie die je wilt leren of versterken. Coaching en het bespreken van foto’s gaat uitstekend middels videobellen. Meer weten, boek een gratis kennismakingsgesprek!

Meer informatie over online fotocoaching

Wat heb je nodig voor een online fotoles?

Voor de lessen op afstand heb je nodig:

  • een goede internetverbinding
  • pc of laptop met een camera, speaker en microfoon

Ook voor online fotolessen geldt dat wij streven naar kwaliteit. We hebben een aantal online manieren van werken en het delen van beeldschermen getest. Hierbij kwam Zoom duidelijk als beste uit de bus. Je ziet elkaars beeldscherm op hoge kwaliteit en zonder vertraging. Dit is van belang voor een soepele voortgang van een les. We sturen je voor aanvang van de les een uitnodiging om aan de Zoom-bijeenkomst deel te nemen. Je hoeft geen account te hebben. De online sessie is beschermd met een unieke inlog en wachtwoord.

Videobellen met ons uitproberen? Dat kan!

Weet je niet zeker of het volgen van een online workshop wat is voor jou? We plannen graag een korte sessie met je in. Dan laten we in het kort zien en ervaren hoe zo’n les op afstand eruitziet.

Boek een test-kwartiertje
BEL ME NU
+
Bel mij!