fbpx
Photoshop les 1

Photoshop | individuele cursus | 8 lessen

Leer nauwkeurig bewerken in Photoshop

Photoshop les 1Cursus Photoshop
€ 510 voor 8 privé lessen van 90 minuten
€ 75 voor een losse les van 90 minuten
Docent: Anton Harfst

Cursus of losse les Photoshop boeken

Stel jij hoge eisen aan het bewerken van je foto’s? Leer dan Photoshoppen.

Photoshop is een beeldbewerkingsprogramma, met daarin de mogelijkheid om foto’s te manipuleren en zo je eigen beelden te creëren. In deze software kun je foto’s zeer nauwkeuriger bewerken. Indien je hoge eisen stelt aan je foto’s – bijvoorbeeld voor grote afdrukken of kwalitatief hoogstaand drukwerk – dan is het handig om Photoshop onder de knie te krijgen.

Lesprogramma

Onderstaand is onze globale lesindeling. We blikken iedere les even terug op de vorige les, en passen de volgorde van de onderwerpen aan als dat beter uitkomt.

Les 1 – Bridge en Camera Raw
De eerste les gaan we niet meteen aan de slag met Photoshop, maar met twee onderdelen van het Adobe Photography Plan, die onlosmakelijk verbonden zijn met Photoshop. Je leert sorteren en selecteren in Bridge en we laten de workflow en bewerkingsmogelijkheden in Camera Raw zien.

Les 2 – importeren en werken met lagen
In de tweede les ga je je foto’s importeren in Photoshop en maak je kennis met het werken met lagen en maskers

Les 3 en 4 – tools
In de derde en vierde les maak je kennis met de bewerkingstools en leer je ermee werken.

Les 5 – afwerking en uitvoer van je foto’s
In deze les leer je je foto’s zorgvuldig af te werken middels o.a. verscherping en ruisonderdrukking, voordat je ze exporteert.

Les 6 en 7 – specifieke toepassingen
In het eerste deel van de cursus heb je de basis onder de knie gekregen; tijdens les 6 en 7 ga je aan de slag met een aantal specifieke toepassingen, waaronder transformeren, het maken van panorama’s en plaatsen van foto’s.

Les 8 – herhaling
De laatste les biedt ruimte voor herhaling en specifieke vragen.

Ben jij iemand die beter in een kort tijdbestek leert, of heb je geen tijd voor een hele cursus: je kunt ook een een of meerdere lessen van 90 minuten boeken. Hierin behandelen we de lesstof die jij nodig hebt. Voor een les van 90 minuten betaal je € 90.


Boek de Photoshop-cursus of kies een losse les

BEL ME NU
+
Bel mij!