fbpx

Online fotoworkshops en – coaching

 

Blijf actief bezig met fotografie en verdiep je kennis met een online fotoworkshop

Fotografie is een goede hobby om te hebben in deze tijden. Je kunt binnenshuis, in je tuin of op je balkon fotograferen of aan de slag met foto’s in je fotoarchief. Een kort rondje langs onze klanten maakte duidelijk dat velen van jullie nu foto’s aan het bewerken zijn. Ben je nog geen ster in bewerken of wil je deze tijd gebruiken, om dit echt goed in de vingers te krijgen, dan kun je je aanmelden voor onze lessen op afstand. Ook fotocoaching  of een workshop camera-instellingen is prima online te doen.

Online teaching

Werken met gedeelde schermen tijdens een online les

Welke workshops en lessen kun je online volgen?

Helaas kunnen we niet alle workshops en lessen omvormen tot een online lessen, maar met een aantal van onze activiteiten gaat dat uitstekend.

Workshops Fotobewerking

Alle workshops fotobewerking (Lightroom, Photoshop, Capture One, DxO en Windows Foto’s) kunnen worden gegeven via online lessen. Een losse online les van 90 minuten kost € 75. De Lightroom-cursus bestaat nu niet uit 6 lessen van 2 uur, maar uit 8 lessen van 1,5 uur. Op de website is de de informatie nog niet omgezet naar de nieuwe situatie. Heb je vragen of wil je een of meerdere lessen boeken? Mail of bel ons dan even.

Workshop Camera-instellingen

online workshopEen workshop voor iedereen die graag fotografeert, maar de camera vooral op de automatische stand heeft staan. Je wilt heel graag weten hoe je nog mooiere foto’s maakt, als je gebruik maakt van de mogelijkheden van je fototoestel.

Prijs: € 95 inclusief e-book De 7 belangrijkste camera-instellingen

Deze online workshop is standaard 120 minuten. Je kunt de workshop ook boeken in 2 blokken van een uur of uitbreiden met extra uren. Meer informatie & boeken

Fotocoaching

Fotocoaching is een-op-een begeleiding op onderdelen van je fotografie die je wilt leren of versterken. Je bent al een tijd aan het fotograferen en je eigen stijl aan het ontwikkelen. Misschien wil je van hobby je werk maken of zoek je een goed alternatief voor een (meerjarige) fotografie opleiding. Met de Photothema Fotocoaching krijg je feedback die je stappen verder brengt.

Normaal doen we de fotocoaching blokken van 2 uur; nu gaan we in principe uit van 90 minuten per keer. Ook het gratis kennismakingsgesprek doen we nu online. Tarieven voor fotocoaching blijven verder ongewijzigd. Meer informatie over fotocoaching

CompositiestijlenIn de planning: cursus compositiestijlen 1-op-1 en online groepsworkshop

We werken hard aan een nieuwe cursus compositiestijlen, zowel individueel als met een groepje. Heb je hierin interesse, laat het ons dan even weten. We sturen je een bericht zodra we de cursus rond hebben.

Wat heb je nodig voor een online fotoworkshop?

Voor de lessen op afstand heb je nodig:

  • een goede internetverbinding
  • pc of laptop met een camera, speaker en microfoon

Ook voor online workshops geldt dat wij streven naar kwaliteit. We hebben een aantal online manieren van werken en het delen van beeldschermen getest. Hierbij kwam Zoom duidelijk als beste uit de bus. Je ziet elkaars beeldscherm op hoge kwaliteit en zonder vertraging. Dit is van belang voor een soepele voortgang van een les. We sturen je voor aanvang van de les een uitnodiging om aan de Zoom-bijeenkomst deel te nemen. Je hoeft geen account te hebben.

 

Content | Menu | Access panel