fbpx

15 jaar Photothema

Sinds begin december 2023 bestaat Photothema 15 jaar! Gestart in Griekenland, verhuisd naar Nederland vanwege de financiële crisis, de corona-crisis overleefd, en nu weer op het punt om meer tijd te besteden op Griekse bodem. De eerste jaren lag de nadruk op verhalende fotografie en individuele workshops. Vanaf 2011 zijn de fotoreizen onze belangrijkste activiteit geworden. In anderhalf decennium hebben we 79 fotoreizen gemaakt, bijzondere mensen ontmoet, samen met Lex de Fotoreizigers opgestart, meegedaan met het Amsterdam Light Festival, lezerswandelingen georganiseerd.

En steeds waren jullie daar: de enthousiaste deelnemers aan onze fotoreizen en workshops. Vaak weer terugkomend, of anders nog wel regelmatig in contact blijvend. Recent nog een mailtje van een deelneemster aan onze eerste Oman-reis (2014) die een foto stuurde als klein meisje op de geitenmarkt in Nizwa. Of een deelneemster aan het Verrassingsweekend die vertelt dat ze nog steeds iedere week even terugdenkt aan de fantastische fotoreis naar Yukon en Alaska in 2019.

Het is jullie zichtbaar enthousiasme en genieten tijdens en na de reizen, dat ervoor zorgt dat wij 15 jaar verder ons werk nog steeds met heel veel plezier en liefde doen. Onze grote dank daarvoor!!

We zullen in 2024 in de nieuwsbrief regelmatig terugblikken op de afgelopen 15 jaar. Houd de nieuwsbrief ook in de gaten voor leuke jubileumaanbiedingen.

Warme fotogroeten,

Anton & Laurien

Deel je herinnering aan een Photothema fotoreis of workshop en maak kans op 15% korting op een fotoreis!

Stuur ons uiterlijk 15 februari 2024 een foto die je tijdens een reis of workshop gemaakt hebt met jouw herinnering in max 250 woorden. De inzending die ons het meest raakt, belonen we met een korting van 15%* op een fotoreis!

Wij geven alle inzendingen een plekje op onze website. De mooiste herinnering krijgt een plekje in de jubileum nieuwsbrief op 4 december.

Hoe doe je mee?

  • Je hebt de foto zelf gemaakt tijdens een activiteit van Photothema (of een reis van Fotoreizigers begeleid door Anton en/of Laurien)
  • In de beschrijving staat de datum, locatie en jouw bijzondere herinnering (max 250 woorden).
  • Formaat foto: jpg 2000 px langste rand
  • Je stemt in met plaatsing van je herinnering op Photothema.com. Jouw foto wordt nergens anders voor gebruikt en het copyright blijft altijd bij jou.
  • Upload de foto en de bijbehorende herinnering via het Photothema kanaal van wetransfer
  • Uiterste inzenddatum is 15 februari 2024

*Korting op je reissom exclusief boekingskosten en exclusief vliegticket. Je boekt de reis voor 31-12-2024 (vertrekdatum mag dus ook in 2025 zijn). Als je al een reis geboekt hebt voor 2024, kun je aangeven of je de korting voor die reis wilt laten gelden, of dat je de korting gaat gebruiken voor een andere reis (of voor een reisgenoot).

BEL ME NU
+
Bel mij!