Reviews Photothema Fotoworkshops

Lees wat onze deelnemers vinden van de Photothema Fotoworkshops.

Selecteer
1 - 5
Review voor Fotowandeling Amsterdam
5/5
Veel geleerd

Hi Anton, Bedankt voor de les vandaag! Was erg interessant. En weer nieuwe stukje Amsterdam leren kennen 🙂

Review voor Workshop Camera-instellingen
5/5
Puntjes op de i

Hoi Anton en Laurien,

Dank voor de fijne workshop en goede zorgen met de lunch!

Workshop heb ik als heel fijn ervaren, goed om de techniek samen door te nemen (heel handig om te weten 1/3 en 2/3de betreffende de focus!) en puntjes op de i te zetten betreffende mijn camera opties. Jullie zijn ook fijne mensen, dat is fijn! Dank voor het document met de info.

Jasna Ivankovic

Review voor Fotowandeling Amsterdam
5/5
Echte aanrader

Gisteren (21 maart 2019) heb ik een fotoworkshop “stads- en straatfotografie” gehad van Anton. Ondanks het grijze weer was het een heel geslaagde dag. Anton weet echt alles van en over fotografie en daarnaast ook nog eens prettig in de omgang. Zelfs na de workshop kreeg ik nog extra informatie per mail toegestuurd. Dank Anton! Kortom, een echte aanrader!

Max Hoefeijzers

Review voor Workshop Straatfotografie Albert Cuyp markt
5/5
Leerzame ochtend

Dag Anton,
Het was een leuke en leerzame ochtend; het ‘gericht’ kijken, de manier waarop je je gedraagt als straatfotograaf, fotograferen via het schermpje en de camera–instellingen, ik ben weer heel wat wijzer geworden. Dank voor de extra informatie ook. Ik heb nu al zin in de decemberreis naar Griekenland!

M. Kwinten

Review voor Workshop Camera-instellingen
5/5
Inspirerend en intensief

Dank voor de inspirerende les gisteren, Anton en dank Laurien voor alles er om heen, de lekkere lunch en appeltaart. Ik heb erg genoten van deze dag en het feit dat ik privĂ©les kreeg, was helemaal luxe natuurlijk! Ik kwam gisteren doodmoe thuis, want zo’n cursusdag is behoorlijk intensief. En nu het geleerde in de praktijk brengen! Ik wacht nog even tot de ergste kou verdreven is om met de camera buiten aan de slag te gaan, maar ik heb er zin in. E.e.a. moet nog wel even bezinken, dus ik zal mijn aantekeningen er op na moeten slaan en zie jouw pdf met interesse tegemoet, Anton.
Ik ben in elk geval nog niet uitgeleerd, dus ik meld mij tzt weer bij jullie voor een workshop van ‘t een of ander, of een stadswandeling, ook leuk!

Sandra Soetens

Review voor Workshop Straatfotografie Museumplein
5/5
Heerlijke dag

Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame dag gisteren, we hebben een heerlijke dag gehad in Amsterdam! Ook bedankt voor het snel versturen van de foto’s (gemaakt met de leencamera), leuk om te zien, Ă©n ze zijn inderdaad goed gelukt, ik was blij verrast! De foto’s van Peter zijn ook goed gelukt, we gaan met goeie moed Ă©n zin foto’s maken ?!

Bedankt en wie weet tot ziens!

Peter en Arnia

27 reviews «1 of 5»
Reviews Photothema
Content | Menu | Access panel