fbpx

Reviews Photothema Fotoworkshops & Tutorials

Learning Experience of the Year 2019 for Netherlands – Amsterdam | TH Awards

Lees wat onze deelnemers vinden van de Photothema Fotoworkshops en publicaties.

Selecteer
1 - 5
Review voor Toolkit voor Compositiestijlen
5/5
Super Toolkit

Deze toolkit is geweldig! Het geeft je zo veel duidelijke uitleg over hoe je nog mooiere composities maakt bij het fotograferen. Het laat je met andere ogen naar je omgeving kijken. Veel nieuwe inspiratie dus. Graag meer van dit soort readers!

Review voor Toolkit voor Compositiestijlen
5/5
Opnieuw inspiratie opgedaan

Na het lezen van de Toolkit voor Compositiestijlen heb ik geprobeerd om mijn eigen gemaakte foto’s naar een compositiestijl in te delen. Zal in de toekomst proberen om nog ontbrekende stijlen te gaan fotograferen.

Review voor Smartphone fotoworkshop
5/5
Instellingen wijzer!

Een afwisselende workshop waarin ik vooral geleerd heb over de mogelijkheden van het gebruik van instellingen voordat ik een foto neem. Theorie en praktijk weet Laurien goed te combineren tijdens de workshop zodat je vanzelf bij de les blijft! Ook fijn om achteraf nog informatie en tips via de mail te ontvangen. Een supergave smartphone workshop om een ander cadeau te doen of te krijgen, zoals in mijn geval!

Review voor Fotowandeling Amsterdam
5/5
Veel geleerd

Hi Anton, Bedankt voor de les vandaag! Was erg interessant. En weer nieuwe stukje Amsterdam leren kennen đŸ™‚

Review voor Workshop Camera-instellingen
5/5
Puntjes op de i

Hoi Anton en Laurien,

Dank voor de fijne workshop en goede zorgen met de lunch!

Workshop heb ik als heel fijn ervaren, goed om de techniek samen door te nemen (heel handig om te weten 1/3 en 2/3de betreffende de focus!) en puntjes op de i te zetten betreffende mijn camera opties. Jullie zijn ook fijne mensen, dat is fijn! Dank voor het document met de info.

Jasna Ivankovic

Review voor Fotowandeling Amsterdam
5/5
Echte aanrader

Gisteren (21 maart 2019) heb ik een fotoworkshop “stads- en straatfotografie” gehad van Anton. Ondanks het grijze weer was het een heel geslaagde dag. Anton weet echt alles van en over fotografie en daarnaast ook nog eens prettig in de omgang. Zelfs na de workshop kreeg ik nog extra informatie per mail toegestuurd. Dank Anton! Kortom, een echte aanrader!

Max Hoefeijzers

30Beoordelingen«1of5»
Reviews Photothema
Content | Menu | Access panel