fbpx

Optie nemen op een fotoreis

Wil je zeker weten dat je deel kunt nemen aan een fotoreis? Je kunt bij Photothema een optie nemen op een fotoreis. Je hoort dan tijdig wanneer je je optie om moet zetten naar een boeking.

Spelregels deelname reserveren

  • Je kunt voor maximaal twee fotoreizen tegelijkertijd een plaats reserveren.
  • Op het moment dat een reis op garant vertrek komt, vragen we per mail je om je deelname te bevestigen en om te zetten in een boeking. We vragen je om binnen 72 uur te reageren. Bij geen reactie vervalt je reservering. Als  er nog plaats is, kun je ook je optie verlengen.
  • Als je met de reservering een plek bezet houdt, en er komt een nieuwe boeking binnen, dan vragen we je binnen 24 uur te reageren. We sturen je een mail en proberen je ook telefonisch te bereiken. Bij geen reactie vervalt je reservering.
  • Een kortlopende optie (max 10 dagen) is gratis. Voor een optie tot garant vertrek óf tot 8 weken voor vertrek betaal je € 17,50 (€20 voor reizen in 2024). Als je je reservering vervolgens omzet in een boeking, betaal je geen boekingskosten.
  • Je kunt geen rechten ontlenen aan de optie op een fotoreis.

Deelname aan een fotoreis reserveren

Bij iedere reis vind je onderaan de reisbeschrijving het boekingsformulier. In dit formulier kun je aangeven dat je kiest voor een optie op de reis. Ons bellen of mailen kan natuurlijk ook.

BEL ME NU
+
Bel mij!