fbpx

Microsoft Foto’s: goed en gratis foto’s bewerken

Of je nu wel of niet graag foto’s bewerkt, iets zullen we altijd aan foto’s moeten doen. Al was het maar een beetje uitsnijden of rechtzetten. De foto iets lichter of donkerder maken. Belangrijk, maar niet voldoende om daarvoor een programma te kopen.

Er zijn verschillende gratis programma’s maar die zijn vaak ingewikkeld of de resultaten zijn niet echt mooi. Gelukkig zijn er ook goede uitzonderingen. Apple had iPhoto en heeft nu Photos. Een eenvoudig vooraf geïnstalleerd programma waarmee je eenvoudige bewerkingen kunt doen en zelfs RAW-files kunt bewerken. Microsoft heeft ook een Photos of Foto’s.

Microsoft Foto’s: makkelijk in gebruik met prima resultaten

Het is een gratis fotoprogramma in Windows 10/11. Makkelijk in gebruik en je kunt je foto’s er goed in bewerken. De resultaten zijn prima. Bij de meeste mensen zal Microsoft Foto’s al geïnstalleerd zijn als onderdeel van Windows 10 of 11. Wanneer het nog niet geïnstalleerd is, kun je het downloaden in de Microsoft Store via deze link. Je hoeft je niet te registreren bij Microsoft om het uit de Microsoft Store te kunnen downloaden.

Tot slot
Er zijn meer en uitgebreidere gratis bewerkingsprogramma’s voor je foto’s. Dit gratis Microsoft programma voldoet zeer goed als je niet uitgebreid wilt bewerken, maar wel graag wilt dat je foto’s er goed uitzien.

Microsoft Foto's
PS Windows Foto’s is bijgewerkt naar Microsoft Foto’s. De aangepaste tuturial is binnenkort beschikbaar.

Microsoft Foto’s – A4 formaat – PDF (65.5 MB)
Microsoft Foto’s – smartphone formaat – PDF (66.2 MB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEL ME NU
+
Bel mij!