Over Photothema

Photothema: ruim 10 jaar ervaring in het organiseren en begeleiden van fotoworkshops en fotografiereizen

Wij – Anton en Laurien – vormen sinds 2008 het hechte team van Photothema. Tijdens de  vele fotoworkshops en fotoreizen delen we ons plezier in fotograferen  met jou. Vooral de persoonlijke begeleiding staat voorop. We passen ons met plezier aan aan ieders camera en ervaring. Onze inzet: jou als liefhebber van fotografie gereedschap en zelfvertrouwen geven om de foto’s te maken die jij voor ogen hebt.

Anton Harfst – fotograaf & fotografie-docent

Begeleidt de fotocursussen, fotoreizen en coachingssessies. Anton fotografeert met een Nikon D500.

Photothema - Anton Harfst

“Ik ben opgeleid als docent talen (Nederlands en Duits) en heb me in de loop van de jaren ontwikkeld tot fotograaf en fotografie-docent. Vandaag de dag komt mijn didactische opleiding mij uitstekend van pas. Geen enkele ‘leerling’ is hetzelfde. Begeleiding van enthousiaste fotografen is heerlijk om te doen.”

Profiel van Anton op LinkedIn


Laurien van den Hoven – organisator & workshopbegeleider

Organiseert en begeleidt de fotoworkshops. Laurien fotografeert met een Nikon D500 (en tussendoor met de Samsung Galaxy S7).
Photothema - Laurien van den Hoven
“Programma’s ontwikkelen voor onze fotoworkshops  en reizen en de deelnemers begeleiden: ik kan me geen leuker werk bedenken. Onderweg vertel ik graag verhalen over geschiedenis, cultuur, economie – hier komt de antropoloog in mij naar boven.”

Profiel van Laurien op LinkedIn

 

Anton en Laurien zijn getrouwd in 1992. Vanaf de zomer van 2006 tot eind 2011 hebben zij in Griekenland gewoond, eerst in Athene en vanaf 2008 in Xirokambi Sparta. Photothema is gestart als Grieks bedrijf in 2008. Sinds begin 2012 is Photothema in Nederland gevestigd. Onder de noemer Fotoreizigers organiseren we een aantal fotoreizen met Lex van den Bosch.