fbpx

Over Photothema | Maak kennis met Anton en Laurien

Photothema is er voor jou

De fotografen Anton Harfst en Laurien van den Hoven vormen sinds 2008 het hechte team van Photothema. Onze inzet: je het gereedschap en zelfvertrouwen geven om de foto’s te maken die jij voor ogen hebt. We denken met je mee en komen met oplossingen. We hebben twee thuisbases: Kloosterzande in de Scheldedelta en Xirokambi Sparta op de Peloponnesos, Griekenland.

Anton Harfst

Fotograaf, docent, jouw fotocoach en begeleider tijdens de fotoreizen

Laurien van den Hoven

Fotograaf, antropoloog, jouw fotocoach en begeleider tijdens de fotoreizen

Anton en Laurien zijn getrouwd in 1992. Vanaf de zomer van 2006 tot juni 2012 hebben zij in Griekenland gewoond, eerst in Athene en vanaf 2008 in Xirokambi Sparta. Photothema is gestart als Grieks bedrijf in 2008. Sinds 2012 is Photothema in Nederland gevestigd.

Anton en Laurien vormen samen Photothema

Foto’s: @sasscho

Waarom kiezen voor Photothema?

1. heldere uitleg
2. persoonlijke aandacht
3. uitgebreide camera-kennis
4. plezier in ons werk
5. onafhankelijk advies

 

Winnaar Best Learning Experience 2020 & 2022

Best learning experience We zijn door de Travel en Hospitality Awards met onze workshops verkozen tot de ‘best learning experience’ van Nederland in 2020 én in 2022. Daar zijn we best trots op!

 

Photothema & verantwoord ondernemen

Rekening houden met mens, milieu en maatschappij: het is een vanzelfsprekend uitgangspunt voor Photothema. Zowel op de werkplek als in onze activiteiten is verantwoord ondernemen houden we hier zoveel mogelijk rekening mee.

Locaties en hun verhalen als inspiratie

Fotowandelingen in en rond Spartaurbex-fotografie in Griekenland of een bijzondere fotoreis naar Oman: het is maar een kleine greep uit onze workshops en fotoreizen. Onze verhalen over deze en andere bijzondere plekken geven inspiratie om anders te kijken én te fotograferen.

Fotografie betekent letterlijk
schrijven met licht

(Grieks: φωτογραφίζω)

Goed om te weten

  • Groepen van maximaal 6 deelnemers. Bij 5-6 cursisten is er een tweede docent/begeleider.
  • Photothema fotoreizen (ook max 6 deelnemers) worden altijd begeleid door twee fotografen.
  • Goed verzekerd op reis met STO Garant of het GGTO garantiefonds
  • We combineren workshops op locatie met gericht lesmateriaal en online fotobesprekingen.
  • Eendaagse workshops gratis annuleren of verzetten.
  • Duidelijke corona-spelregels (wanneer nodig)

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan informeren we je eens in de maand over bestaande en nieuwe activiteiten. Verder vind je tips over fotografie en gratis tutorials.

Aanmelden Photothema nieuwsbrief

Vragen? Wij horen ze graag!

Heb je vragen over een workshop, kun je iets niet vinden, of heb je specifieke wensen? Je kunt ons altijd mailen of bellen.

Contact

Samenwerking

Samen met Lex van den Bosch van Fotowandelaars hebben Anton en Laurien in 2018 Fotoreizigers opgericht. Binnen Fotoreizigers inspireren we elkaar niet alleen tot het ontwerpen van mooie en goed georganiseerde fotoreizen, fotoworkshops en fotowandelingen; we zorgen ook voor kwaliteitsborging, en een gezamenlijke website en nieuwsbrief. Waar nodig vervangen we elkaar, bijvoorbeeld in het geval van ziekte.

We werken beiden met Aladin Travel als het gaat om de organisatie en logistiek van de fotoreizen buiten onze eigen landsgrens. En Klokwerk-Design verzorgt zowel voor Photothema als voor Fotoreizigers en Fotowandelaars het ontwerp en onderhoud van de websites.

Fotoreizigers

BEL ME NU
+
Bel mij!