fbpx

Garantie reisaanbod Photothema

Garantie goed geregeld via STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Photothema gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina. Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl.

Bij elk reisaanbod van Photothema op deze website lees je of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vind deze garantieregeling op de website van STO Garant.

De werking

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op je boeking, dan betaal je de reissom niet aan Photothema, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt je reissom tot na afloop van je boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Photothema. Mocht Photothema voor het einde van je boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling lees je hoe je daar in dat geval aanspraak op maakt.

Meer informatie vind je op de website van STO Garant.

GGTO garantie voor fotoreizen buiten de Benelux

De fotoreizen in Nederland en België vallen onder STO Garant. De fotoreizen die wij in samenwerking met Aladin Travel organiseren – naar Griekenland, Italië, Oman en Canada – vallen onder de garantie van de GGTO. Aladin Travel is per 1 juli 2016 aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour Operators (GGTO).

Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.

Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens je verblijf je terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Voor meer informatie verwijzen we je naar de GGTO website.

NB. Onze fotoworkshops, (online) lessen en fotocoaching vallen niet standaard onder de garantieregeling van STO-Garant, want deze activiteiten vallen niet onder de pakketreizen.  Bekijk voor deze activiteiten onze algemene voorwaarden.

Voorwaarden
BEL ME NU
+
Bel mij!