fbpx

Photothema Tutorials

In de nieuwe reeks Photothema Tutorials zijn de eerste uitgaven verschenen: Toolkit voor Compositiestijlen en het Ebook De 7 belangrijkste camera-instellingen.

Onze e-publicaties zijn gericht op iedereen die voor zijn of haar plezier fotografeert. De tutorials staan boordevol foto’s en illustraties, tips en ideeën.

CompositiestijlenToolkit voor Compositiestijlen | 20x inspiratie voor fotografen

Photothema Tutorial #1
Pdf, 46 pagina’s
Prijs: € 8

In deze toolkit vind je voorbeelden van bekende en minder bekende compositiestijlen, in totaal twintig. Ga experimenteren met de verschillende estijlen en ontdek welke composities het best passen bij jou en jouw manier van fotograferen.

Meer informatie & bestellen Photothema Tutorial #1

TutorialDe 7 belangrijkste camera-instellingen

Photothema Tutorial #2
E-book (pdf), 56 pagina’s
Prijs: € 7,50

Ontdek welke 7 instellingen op je camera je écht nodig hebt met dit handige ebook. Ook goed leesbaar op smartphone & tablet!

Meer informatie & bestellen Photothema Tutorial #2

 

Reviews

5/5
Super Toolkit

Deze toolkit is geweldig! Het geeft je zo veel duidelijke uitleg over hoe je nog mooiere composities maakt bij het fotograferen. Het laat je met andere ogen naar je omgeving kijken. Veel nieuwe inspiratie dus. Graag meer van dit soort readers!

5/5
Opnieuw inspiratie opgedaan

Na het lezen van de Toolkit voor Compositiestijlen heb ik geprobeerd om mijn eigen gemaakte foto’s naar een compositiestijl in te delen. Zal in de toekomst proberen om nog ontbrekende stijlen te gaan fotograferen.

 

Laat ons (en anderen) weten wat je van de toolkit vond

Deze naam komt onder de review te staan
Je email-adres wordt niet gepubliceerd
Laat je review opvallen met een aansprekende titel

Content | Menu | Access panel