Corona protocol

Corona-protocol

Corona-protocol bij deelname aan Photothema workshops

Onderstaand protocol sluit aan bij de het Dupho corona-protocol voor de fotografiesector en volgt de richtlijnen van het RIVM.

We hebben onze workshops aangepast om de veiligheid van de workshopdeelnemers, – begeleiders en andere betrokkenen te garanderen. Fotocoaching en de workshops fotobewerking vinden op afstand plaats via video-bellen. Bij workshops op locatie geven we elkaar de ruimte en zien er tijdens een workshop ook op toezien dat dit tussen deelnemer(s) onderling en eventuele omstanders gebeurt. Dat is belangrijk, want als je aan het fotograferen bent, verlies je al snel je aandacht voor de rest.

De workshopbegeleider draagt een FFP2-mondkapje bij workshops op locatie op de momenten dat de afstand van anderhalve meter niet mogelijk is.

Voor niet-online workshops gelden de volgende spelregels:

Het aantal deelnemers is afhankelijk van de geldende corona-maatregelen; op dit moment geven we alleen individuele workshops.

Als je neusverkouden bent, koorts of andere griepklachten hebt, verzet dan je workshop. Je bent je geld niet kwijt, ook niet als je dit kort van te voren doet (zie annuleringsvoorwaarden).

Desinfecteer tijdens de workshop regelmatig je handen (desinfecteer zelf meenemen); doe dit in ieder geval voor en direct na het hanteren van camera-apparatuur van andere deelnemers.

Geef elkaar de ruimte.

Het dragen van een mondkapje is verplicht (waar afstand houden niet mogelijk is)

Blijf tijdens het fotograferen alert op je omgeving en sta alleen stil op plekken waar je de doorgang voor anderen niet blokkeert.

Voor meerdaagse workshops en fotoreizen (indien mogelijk) is het hebben van een geldig vaccinatiebewijs verplicht.

Als je een workshop of reis boekt, sturen we de laatste versie van het corona-protocol mee.

Gratis annuleren of verzetten

Eendaagse workshops kunnen tot 48 uur gratis worden geannuleerd. We storten je geld zo snel mogelijk terug. Binnen 48 uur voor aanvang kun je een workshop kosteloos verzetten. Hiervoor ontvang je van ons een voucher. Meer over annuleren of verzetten.

Dit corona-protocol is bijgewerkt op 10 januari 2022.