Corona protocol

Corona-protocol

Corona-protocol bij deelname aan Photothema workshops

Onderstaand protocol sluit aan bij de het Dupho corona-protocol voor de fotografiesector en volgt de richtlijnen van het RIVM.

We hebben onze workshops aangepast om de veiligheid van de workshopdeelnemers, – begeleiders en andere betrokkenen te garanderen. Fotocoaching en de workshops fotobewerking vinden op afstand plaats via video-bellen. Bij workshops op locatie nemen we de anderhalve meter* in acht nemen en zien er tijdens een workshop ook op toezien dat dit tussen deelnemers onderling en eventuele omstanders gebeurt. Dat is belangrijk, want als je aan het fotograferen bent, verlies je al snel je aandacht voor de rest.

*Als dit niet kan, bijvoorbeeld bij het meekijken op de camera, gebruiken de workshopbegeleiders FFP2-mondkapjes.

Voor niet-online workshops gelden de volgende spelregels:

Het aantal deelnemers is afhankelijk van de geldende corona-maatregelen; op dit moment zijn er geen extra beperkingen.

Als je neusverkouden bent, koorts of andere griepklachten hebt, verzet dan je workshop. Je bent je geld niet kwijt, ook niet als je dit kort van te voren doet (zie annuleringsvoorwaarden).

Desinfecteer tijdens de workshop regelmatig je handen (desinfecteer zelf meenemen); doe dit voor en direct na het hanteren van camera-apparatuur van andere deelnemers.

Houd 1,5 meter afstand

Het dragen van een mondkapje is bij specifieke workshop-onderdelen verplicht. Je volgt hiervoor de aanwijzingen van de begeleiders.

Blijf tijdens het fotograferen alert op je omgeving en sta alleen stil op plekken waar je de doorgang (op anderhalve meter afstand) voor anderen niet blokkeert.

Volg de aanwijzingen op van de workshopbegeleiders.

Als je een workshop boekt, sturen we de laatste versie van het corona-protocol mee.

Dit corona-protocol is bijgewerkt op 8 juli 2021.