fbpx
Corona protocol

Corona-protocol

Corona-protocol bij deelname aan Photothema workshops en fotoreizen

Onderstaand protocol sluit aan bij de het Dupho corona-protocol voor de fotografiesector, het protocol veilig trainen van het Nobtra, en de richtlijnen van het RIVM.

Het advies is om op elkaar te letten en elkaar te helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds. Dus het blijft voor iedereen wel verstandig om nog steeds de adviezen te volgen die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken.

Bij fotoreizen en workshops op locatie geven we elkaar de ruimte en zien er ook op toe dat dit tussen deelnemer(s) onderling en eventuele omstanders gebeurt. Dat is belangrijk, want als je aan het fotograferen bent, verlies je al snel je aandacht voor de rest.

De workshop/reis begeleider draagt in ieder geval een FFP2-mondkapje bij workshops op locaties waar dit verplicht is.

Voor onze workshops en fotoreizen gelden de volgende spelregels:

  • Het aantal deelnemers is afhankelijk van de geldende corona-maatregelen (op dit moment kunnen we werken met de maximale groepsgrootte van 8 deelnemers en 2 begeleiders).
  • Als je neusverkouden bent, koorts of andere griepklachten hebt, meld je dan af.
  • Desinfecteer tijdens de workshop regelmatig je handen (desinfecteer zelf meenemen); doe dit in ieder geval voor en direct na het hanteren van camera-apparatuur van andere deelnemers.
  • Geef elkaar de ruimte.
  • Zorg dat je een mondkapje bij je hebt, voor als je op locaties komt waar het dragen verplicht is.
  • Blijf tijdens het fotograferen alert op je omgeving en sta alleen stil op plekken waar je de doorgang voor anderen niet blokkeert.
  • Voor meerdaagse workshops en fotoreizen in het buitenland kan het hebben van een geldig vaccinatiebewijs  verplicht zijn.  Land-specifieke eisen worden vermeld in de reisinformatie, die je ruim op tijd ontvangt.

De workshop/reisbegeleider is gerechtigd om een deelnemer die zich niet aan de veiligheids- en hygiëne instructies houdt, te verzoeken de workshop of reis te verlaten. Als je een workshop of reis boekt, sturen we de laatste versie van het corona-protocol mee.

Dit corona-protocol is bijgewerkt op 15 september 2022.

Contact
Photothema Anjerstraat 13 4587 AP Kloosterzande Bezoek op afspraak KVK nummer: 55611745 BTW nummer: NL851785967B01 IBAN: NL92 SNSB 0923 3803 02 info@photothema.com +31 6 470 58689 +31 6 21345 271
Verantwoord ondernemen
Volg ons
BEL ME NU
+
Bel mij!