Corona protocol

Corona-protocol

Corona-protocol bij deelname aan Photothema workshops

We hebben onze workshops aangepast om de veiligheid van de workshopdeelnemers, – begeleiders en andere betrokkenen te garanderen. Fotocoaching en de workshops fotobewerking vinden op afstand plaats via video-bellen. Bij andere workshops combineren we het video-bellen met fotograferen op locatie. Waarbij wij de anderhalve meter in acht nemen en er tijdens een workshop ook op toezien dat dit tussen deelnemers onderling en eventuele omstanders gebeurt. Dat is belangrijk, want als je aan het fotograferen bent, verlies je al snel je aandacht voor de rest.

Voor niet-online workshops gelden de volgende spelregels:

Het aantal deelnemers is afhankelijk van de geldende corona-maatregelen; neem contact op over de mogelijkheden.

Als je neusverkouden bent, koorts of andere griepklachten hebt, verzet dan je workshop. Je bent je geld niet kwijt, ook niet als je dit kort van te voren doet (zie annuleringsvoorwaarden).

Desinfecteer tijdens de workshop regelmatig je handen (desinfecteer zelf meenemen)

Houd 1,5 meter afstand

Het dragen van een mondkapje is bij specifieke workshop-onderdelen verplicht. Je volgt hiervoor de aanwijzingen van de begeleiders.

Blijf tijdens het fotograferen alert op je omgeving en sta alleen stil op plekken waar je de doorgang (op anderhalve meter afstand) voor anderen niet blokkeert.

Volg de aanwijzingen op van de workshopbegeleiders.

Als je een workshop boekt, sturen we de laatste versie van het corona-protocol mee.

Dit corona-protocol is bijgewerkt op 23 februari 2021.