fbpx

Fotocoaching

Ga aan de slag met Photothema als fotocoach

fotocoachingFotocoaching op uurbasis: € 75
Fotofeedbacksessie: vanaf € 30
Coachingstraject 8 uur: € 500
Coachingstraject 20 uur: € 1000

Vraag een oriënterend gesprek aan
Fotocoaching boeken

Fotocoaching; hoe ziet dat eruit?

Samen met fotograaf en fotocoach Anton Harfst maak je een stappenplan. Je krijgt uitgebreide feedback op je foto’s en specifiek op jou afgestemde opdrachten. Jullie bespreken regelmatig de foto’s en je voortgang. Je kunt kiezen voor coaching op basis van een uurtarief, maar bijvoorbeeld ook voor een kort coachingstraject van 10 uur. Ook een langer traject van 20 uur behoort tot de mogelijkheden.

Mogelijke doelen coaching en fotofeedback

Het uitgebreid bespreken van je foto’s is een essentieel onderdeel van iedere fotocoaching. Hierbij komen vragen aan bod als: ‘is het me gelukt om de foto te maken zoals ik die voor ogen had’, zien anderen wat ik zie? Gebruik de coaching bijvoorbeeld voor:

  • Ontwikkelen en uitbouwen van je eigen stijl
  • Projectontwikkeling en -uitvoering
  • Portfolio opbouw
  • Fotoselectie
  • Reflectie of ‘sparren’ tijdens een fotografie opleiding

Welk verhaal wil jij met je foto’s vertellen?

Fotocoaching is een-op-een begeleiding op onderdelen van je fotografie die je wilt leren of versterken. Waar bij onze fotoworkshops de nadruk ligt op het leren van vaardigheden, techniek en specifieke vormen van fotografie, gaat fotocoaching veel meer over de inhoud van je beelden. Welk verhaal wil je als (amateur)fotograaf vertellen, en hoe kun je je verhaal overbrengen? Als de techniek je daarbij parten speelt, pakken we die er gewoon bij!

Photothema fotocoaching: feedback die je stappen verder brengt

Je bent al een tijd aan het fotograferen en je eigen stijl aan het ontwikkelen. Misschien wil je van hobby je werk maken of zoek je een goed alternatief voor een (meerjarige) fotografie opleiding. Met de Photothema Fotocoaching krijg je feedback die je stappen verder brengt.

Online begeleiding
Gelukkig kunnen we prima online coachen en feedback geven op je foto’s. Verderop lees je wat je hier voor nodig hebt. We kunnen je laten zien hoe het werkt tijdens het – gratis – intakegesprek.

Gratis oriëntatiegesprek
Tijdens een eerste gesprek maak je kennis met Anton Harfst. Samen met hem bespreek je je kennis en ervaring op het gebied van fotograferen en editen, de apparatuur die je daarbij nu gebruikt, je ontwikkelingsmogelijkheden en doelstellingen. Op basis daarvan én je beschikbare tijd en budget kies je de coaching die het beste bij jouw past. Je verplicht je tot niets. Je kunt dus ook na het oriëntatiegesprek beslissen dat onze fotocoaching niet bij jou past.
Oriëntatiegesprek aanvragen

Wat vinden deelnemers van onze fotocoaching?

Persoonlijke coaching is voor mij top! – Megchel van Es

Fotografische ontdekkingsreis – Bart Nelissen

Alles is bespreekbaar – Mireille Abdulhak

Anton is heel eerlijk in zijn beoordelingen, je krijgt echt goede feedback op je foto’s – Jeltje Gieles

Lees de uitgebreide reviews

Welke fotocoaching past bij jou?

fotocoachingFotocoaching per uur

Fotocoaching op uurbasis is perfect als je advies wilt bij het maken en selecteren van foto’s voor een project, boek of tentoonstelling. Of als je behoefte hebt om af en toe met Anton over je foto’s en fotografie te sparren. De coaching vindt in principe online plaats. Het uurtarief bedraagt € 75 en wordt na afloop van iedere sessie gefactureerd. Je kunt ons het beste even bellen om een afspraak in te plannen.

Fotofeedbacksessie

Heb je behoefte aan constructieve en inhoudelijke feedback op een aantal foto’s? Je kunt bij ons als een fotofeedbacksessie boeken van een half uur voor € 30. Je kunt in een sessie maximaal 10 foto’s bespreken. De bespreking vindt online via Zoom plaats, waarbij het fijn is als je je foto’s vooraf via wetranfer naar ons mailt.

Fotofeedbacksessie boeken

Coachingstrajecten

Coachingstrajecten zijn bij uitstek geschikt als je fotografievaardigheden wil ontwikkelen binnen een bepaald tijdsbestek. Een coachingstraject bestaat uit verschillende onderdelen. Na een eerste gesprek (gratis) wordt een stappenplan gemaakt. Daarna plannen we besprekingen met feedback op je foto’s, om af te sluiten met een eindbespreking. Je kunt kiezen voor een compacte fotocoaching met 5-8 sessies van 1-1,5 uur (totaal 8 uur) of een langer traject van een jaar van in totaal 20 uur.

Fotocoaching 8 uur: € 500
Fotocoaching 20 uur: € 1000.

Oriëntatiegesprek aanvragen
Nog openstaande uren? Geen probleem, want je uren verlopen niet. Je kunt later nog een keer terug komen voor een coachingssessie of je uren inzetten om een workshop mee te betalen.

Alternatief Fotovakschool

Je kunt de fotocoaching ook inzetten als alternatief voor de Fotovakschool of een andere fotografie opleiding. Vooral als je op latere leeftijd op zoek bent naar verdieping in je fotografie en je dit niet kunt vinden in het volgen van een workshop of cursus hier en daar. De groepsgerichte aanpak van een Fotovakschool past niet altijd bij eigengereide types met de nodige levenservaring. Photothema maakt samen met jou een lesprogramma voor minimaal een jaar, waarin we verschillende – en voor jou relevante – aspecten van fotografie uitgebreid aan bod laten komen. Je krijgt foto-opdrachten en sluit het traject af met een eindopdracht.

Wat heb je nodig voor online coaching?

We gebruiken Zoom voor de fotocoaching; dit programma biedt de mogelijkheid om over en weer op elkaars scherm te kijken. Het kwaliteit van het beeld is uitstekend, zodat foto’s zonder problemen besproken kunnen worden. Wij werken met een betaald account en iedere sessie is met een uniek wachtwoord beschermd.

  • internetverbinding
  • laptop of pc met camera en geluid

Boeken fotocoaching

Middels dit formulier kun je een fotofeedbacksessie boeken, of fotocoaching per uur of traject. De fotofeedbacksessie betaal je vooraf. Je wordt dan vanuit dit formulier meteen doorgestuurd naar de veilige betaalomgeving van Mollie om met iDeal of Paypal te betalen. Fotocoaching op uurbasis of als traject betaal je pas na afspraken over de begeleiding.

Misschien ook interessant voor jou

BEL ME NU
+
Bel mij!