fbpx
Urbex Griekenland

Urbex fotoworkshop Sparta

Urbex fotoworkshops 
Duur: 2,5-8 uur
Aantal deelnemers: 1-2
Prijs: € 75-295 per persoon

Fotografen Anton en Laurien begeleiden sinds 2019 bijzondere urbex fotoreizen en workshops op de Peloponnesos, Griekenland. We nemen je mee naar verlaten huizen, lege kloosters, treinstationnetjes waar nooit meer een trein stopt of olijfoliepersen die al decennia droog staan. Je kunt kiezen tussen drie verschillende workshops of een workshop op maat aanvragen. Om te zorgen dat urbex locaties niet beschadigen, vind je bij de beschrijving geen plaatsaanduiding.

Urbex locaties: betreden op eigen risico
Urban exploring is een vorm van fotografie die risico’s met zich meebrengt. Door te fotograferen op locaties met toestemming van de eigenaren, of in openbaar toegankelijke locaties, brengen wij de gevaren terug tot een minimum. Desondanks is betreden van de fotolocaties altijd op eigen risico. Draag een lange broek en een t-shirt of overhemd met lange mouwen. Je kleding moet tegen een stootje kunnen.

Lees meer over urbex fotografie in Griekenland

Urbex fotoworkshop boeken

Urbex fotoworkshop in de vallei van Sparta

Duur: 2,5 uur
Voor fotografen van alle niveaus
Prijs: € 95 per persoon incl gebruik statief
Extra deelnemer: + € 55 incl. gebruik statief

Fotograferen in verlaten huizen en een oude meelmaalderij. We laten je zien hoe je deze intrigerende locaties goed in beeld brengt. Je kunt met iedere camera (ook met een smartphone – mee doen. Als je geen statief bij je hebt, kun je van ons een statief lenen.

De workshop start en eindigt bij hotel Taleton in Xirokambi.

Urbex fotoworkshop Sparta

Urbex fotoworkshop op aanvraag

Je kunt bij Photothema ook een individuele workshop op de Peloponnesos aanvragen van 1-3 dagen. Richtprijs is € 295 per dag. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in of neem (telefonisch) contact met ons op om de mogelijkheden de bespreken.

Aanvraag individuele workshop urban exploring

Urbex Griekenland

Urbex fotoworkshop ‘Verlaten treinstations’

Duur: 8 uur
Voor fotografen die bekend zijn met instellingen van hun camera
Prijs: € 295 per persoon incl gebruik statief, lunch en fotobespreking
Extra deelnemer: + € 125 incl. gebruik statief, lunch en fotobespreking

Voor deze dagworkshop rijden we vanuit Sparta richting Tripoli om te fotograferen op de verlaten stations van de oude spoorlijn van Kalamata naar Argos. We fotograferen in ieder geval op twee kleine stations en op een grote remise, waar treinmateriaal van de laatste eeuw te vinden is. De begeleiding tijdens de workshop is afgestemd op jouw camera en ervaring. Voor deze workshop gaan we ervan uit dat je bekend met de instellingen van je camera.

Bij deze workshop is een online fotobespreking inbegrepen. Vervoer naar de fotolocatie is niet inbegrepen. In overleg kan vervoer geregeld worden.

Urbex workshop Sparta - verlaten treinstations

Urbex fotoworkshop in een bergdorp

Duur: 8 uur
Voor fotografen die bekend zijn met instellingen van hun camera
Prijs: € 295 per persoon incl gebruik statief, lunch en fotobespreking
Extra deelnemer: + € 125 incl. gebruik statief, lunch en fotobespreking

Voor deze unieke urbex fotoworkshop rijden we de bergen rond Sparta in. Na aankomst in het dorp drinken we eerst even een kop koffie op het plein en halen de sleutels op van de huizen, waar we gaan fotograferen. Sommige huizen en kelders – inclusief meubilair – zijn nog in goede staat; op andere plekken neemt de natuur langzaam bezitting van de gebouwen. De begeleiding tijdens de workshop is afgestemd op jouw camera en ervaring. Voor deze workshop gaan we ervan uit dat je bekend met de instellingen van je camera.

Bij deze workshop is een fotobespreking inbegrepen. Dit kan achteraf online of aansluitend aan de fotosessie in het bergdorp. Vervoer naar de fotolocatie is niet inbegrepen. In overleg kan vervoer geregeld worden.

Urbex workshop Sparta

Wat heb je nodig voor een urbex fotoworkshop?

  • (digitale) camera
  • groothoeklens (minimaal 18 mm op een crop, 24 mm op een fullframe)
  • statief
  • kleren die tegen een stootje kunnen

Boeken Urbex fotoworkshop Sparta

Onze Urbex Fotoreizen

BEL ME NU
+
Bel mij!